Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fara ... NIMIC !

ekkakon

Postări Recomandate

Re: Fara ... NIMIC !

cand mai face-ti actiuni de genul asta mai da si tu un tel

Aveam doar informatii vagi despre el. Practic a fost o actiune de recunoastere ( medicala ). Nu ne-am luat decat trusele medicale, niste conserve, paine si apa (5l) si .... evident GHIDUL fara de care nu stiam cum sa ajungem la el. Nu am vrut sa alertez lumea inainte sa vad cu ochii mei daca "povestea" e chiar asa grava.

S-ar putea ca, impreuna cu pompierii sa mai urcam odata sus, cu mai multa apa si alte alea, si cu siguranta ca voi da de stire fiindca va fi nevoie cu siguranta de tot sprijinul celor cu masini de teren ! :h5

Evident, avand coordonatele GPS, oricine poate ajunge acolo si "individual" acum. Cazul asta e chiar incredibil .... N-am crezut ca in ziua de azi daca duci cuiva 5l de apa plata se poate considera "ajutor umanitar" ! :al

Editat de ekkakon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....................

S-ar putea ca, impreuna cu pompierii sa mai urcam odata sus, cu mai multa apa si alte alea, .....

Se pare ca inainte de oricine, un grup de oameni inimosi, au luat taurul de coarne si ieri, duminica, 21.11.2010, dupa lupte "seculare" care au durat aproape 12 ore, au adus acestui om o raza de lumina si o umbra de speranta ! :br

P.S. Voi reveni cu detalii... sper ca in cursul zilei de azi ....

Editat de ekkakon
Link spre comentariu

Asa cum am promis, am reusit sa termin de uploadat materialele foto-video. Clipurile le atasez aici, iar fotografiile le gasiti aici : http://www.fundatiaema.ro/activitate/actiuni-umanitare/213-voluntari-cu-suflet

FELICITARI pentru cei ce au participat la aceasta actiune ! :br:br:br

( abrudila, landy, ana, cristina, alina )

3B_tRHuBR8s

DIYuLwTkmEo

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare