dany_let Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 vin si eu cu intrebarea de incepator....cu ce presiune trebuie sa mergem in teren ( noroi , pamant , s.a.m.d ) cu profil simex...si cu ce presiune pe asfalt...?! multumesc anticipat:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt Eu merg si pe asfalt si in teren cu 1,5 bar,la presiunea asta se absorb "socurile" foarte bine....in teren e bine sa ai in jur de 1,dar poti dejanta foarte repede si nu te sfatuiesc:h5 Acum depinde si de greutatea masinii.....a mea are goala 1300-1400 kg Au mai fost discutii pe tema asta....poate un moderator sa te ajute cu un link Editat Noiembrie 18, 2010 de Land Niva Luci Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt pe un samurai, roti 31, presiune 1-1,2 si pe asfalt si in teren. pe asfalt cu cat ai sa ai presiune mai mare, daca masina e pe foi si spate si fata vei simti fiecare gropicica din ce in ce mai tare:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt multumesc , eu am un terrano 2 scurt...o sa incerc un 1,5 :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt presiunea "optima" variaza in functie de modelul de anvelopa si de greutatea masinii; deci nu-i o regula universal-valabila. Daca un samurai este ok cu 1,2, o masina mai grea are nevoie de o presiune mai mare google zice: http://www.4x4now.com/sfjun96.htm father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt multumesc , eu am un terrano 2 scurt...o sa incerc un 1,5 :tk dany, eu cu rotile alea mergeam cu 1.8 pe asfalt si 1.4 in teren. https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt 2 pe asfalt sa mearga cu 120 si 1,4-1,5 in teren sa nu merg cu frica... Am mers 1/2 de an cu 0.8-1 si am dejantat o singura data. Pneus Elite copii simex 195/80/15 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt :tk:tk:tk:tk:tk:tk va multumesc tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt 2 atat asfalt cat si in teren/1.7 zapada in teren,...malatesta kaiman...am riscat si cu 2.2 pe asfalt...si am riscat la propriu -> adio frane la viteze de peste 40 km/h, masina devine sanie,si 2 deja e cam mult pe acest profil/marca de pneuri in special pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt 1,7 pe asfalt--foarte rar:grin: 0,7 in teren 35/11,5/15 silverstone exrem ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Presiune anvelope simex in teren si pe asfalt 1,7 pe asfalt--foarte rar:grin: 0,7 in teren 35/11,5/15 silverstone exrem Si jantele de cat J sunt ? Sau ai beadlock-uri ? " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate