-pedro- Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 (editat) Salut. Va supun atentiei o problema la care inca mai caut raspuns.Sper sa ma puteri ajuta. La GV mea in jurul la 2700 ture zgomotul motorului se amplifica (parca ar fi un avion la decolare) zgomot care scade in intensitate dupa 3000 de ture.Deci numai in intervalul 2700-3000 de ture zgomotul este amplificat. Motorul este standard 1.6 16v masina este din 2001. Care ar fi explicatia? Multumesc Editat Noiembrie 26, 2010 de Astral Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
-pedro- Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: problema grand vitara Multumesc tuturor pentru ajutor.Admin, se poate inchide! Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: problema grand vitara - zgomot motor Salut, Chiar ai rezolvat sau mesajul cu "Multumesc tuturor pentru ajutor..." e pus ironic (sa ne arati obrazul)? Sa nu ma intelegi gresit sunt doar curios. La a mea aveam un surub slabit intre saxofon si toba de esapament care pe la 2500 de ture intra in rezonanta. L-am strans si gata - nu mai face. Esti sigur ca e de la motor? Respect, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
-pedro- Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: problema grand vitara - zgomot motor Nu am rezolvat problema, dar am identificat cauza..se pare ca sunt sitele din toba intermediara care s-au desprins. Si recunosc ca am fost si putin ironic. Speram sa imi sara in ajutor cu cate o parere cei care se pricep, sau care s-au mai lovit de o problema asemanatoare. Inghetul, criza ceva trebuie sa fie de vina pentru lipsa de reactie a semenilor. Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: problema grand vitara - zgomot motor Bine ca s-a rezolvat (identificat) :h5! Tot toba, tot toba.... :2dr aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: problema grand vitara - zgomot motor Nu am rezolvat problema, dar am identificat cauza..se pare ca sunt sitele din toba intermediara care s-au desprins. Si recunosc ca am fost si putin ironic. Speram sa imi sara in ajutor cu cate o parere cei care se pricep, sau care s-au mai lovit de o problema asemanatoare. Inghetul, criza ceva trebuie sa fie de vina pentru lipsa de reactie a semenilor. Din pacate pentru tine si recunosc si pentru mine posesorii de grand vitara de pe forum sunt putini sau chiar deloc asa ca nu a fost reavointa....vitara e regina:2dr Am vazut ce ai scris dar eu am motorul de 2000td asa ca nu aveam nici cea mai mica idee de ce ai patit asa ca am preferat sa tac.Oricum bine ca ai rezolvat! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate