XDYE Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Eu folosesc pe SGS iGO, onroad este ok. Iar cand merg offroad( cu bicicleta) folosesc un program special pt biciclete, dar care are la baza tot google maps. Mazda 3 Sedan 1.6i StormyBlue B-69-WZY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? dupa ce am pierdut cateva nopti incercand sa instalez iGO pe un HTC Desire, dar fara succes, am instalat Sygic Aura Drive Europe. care foloseste aceleasi harti de la Suncart ca si iGO pt Romania, iar pt EU foloseste Teleatlas (TomTom). am testat doar in Bucuresti, este ok, dar nu stie niste sensuri unice. in Medias nu stia nici o strada. drumul pana la Medias il stiam deja asa ca n-am folosit gps :)) deci banuiesc ca nu are harti detaliate decat pt orasele mari. amicul de la care am primit Aura, si care avea inainte instalat iGO, mi-a zis ca Aura este cu mult mai bun decat iGO. din reviews citite de mine inainte de instalare, iesea tot Sygic peste iGO. eu personal nu am facut comparatie, ca e primul gps folosit pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Si Ozi Explorer si GPS Tuner au in lucru pentru anul acesta versiuni dedicate sistemului Android. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? se mai poate utiliza si Maverick link: http://www.codesector.com/maverick.php destul de bunicel, dar probleme cu hartile de offroad (daca nu exista in google, open street, bing) in romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Ma bag si eu in discutie, c-am studiat un pic problema pe Android. Maverick e foarte frumos, are o interfata bine lucrata, dar n-a mai fost actualizat de mult si duce lipsa de niste chestii (nu majore, dar lipsesc). Pana la urma m-am hotarat pentru Locus Pro pe care l-am si cumparat (are si varianta free). De ce l-am ales: - se misca foarte bine la partea de gestionare a datelor proprii (inregistrarea si exportarea de trackuri merg repede, baza de date cu trackuri/puncte bine facuta) - stie sa incarce harti din tz-shpe surse (bine, ultima versiune nu mai stie decat OpenStreetMaps din cauza ca furnizorii de harti au interzis aplicatiilor 3-rd party sa le foloseasca hartile, dar se rezolva cu programelul asta si apar toate hartile la loc) - posibilitate de a-ti crea harti proprii din orice sursa online cu MOBAC, cautati o versiune mai veche care stie sa acceseze toate hartile) - tot ce accesezi online este pastrat local (cached) pentru uz viitor, pe langa hartile descarcate cu MOBAC (deci merg hartile chiar si-n lipsa semnalului GSM) - programu' e dezvoltat si imbunatatit mereu, cehu' de-l face e chiar activ si raspunde utilizatorilor - e ieftin Singurul "contra" este ca are o interfata nitel coplesitoare la-nceput, dar se obisnuieste omul. Foarte multumit de programete. Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Ma bag si eu in discutie, c-am studiat un pic problema pe Android. Maverick e foarte frumos, are o interfata bine lucrata, dar n-a mai fost actualizat de mult si duce lipsa de niste chestii (nu majore, dar lipsesc). Pana la urma m-am hotarat pentru Locus Pro pe care l-am si cumparat (are si varianta free). De ce l-am ales: - se misca foarte bine la partea de gestionare a datelor proprii (inregistrarea si exportarea de trackuri merg repede, baza de date cu trackuri/puncte bine facuta) - stie sa incarce harti din tz-shpe surse (bine, ultima versiune nu mai stie decat OpenStreetMaps din cauza ca furnizorii de harti au interzis aplicatiilor 3-rd party sa le foloseasca hartile, dar se rezolva cu programelul asta si apar toate hartile la loc) - posibilitate de a-ti crea harti proprii din orice sursa online cu MOBAC, cautati o versiune mai veche care stie sa acceseze toate hartile) - tot ce accesezi online este pastrat local (cached) pentru uz viitor, pe langa hartile descarcate cu MOBAC (deci merg hartile chiar si-n lipsa semnalului GSM) - programu' e dezvoltat si imbunatatit mereu, cehu' de-l face e chiar activ si raspunde utilizatorilor - e ieftin Singurul "contra" este ca are o interfata nitel coplesitoare la-nceput, dar se obisnuieste omul. Foarte multumit de programete. Am si eu o intrebare pentru ca in momentul de fata cochetez cu ideea de a-mi cumpara o tableta Androit pe care sa o folosesc inclusiv la navigare: 1. lucreaza cu harti scanate si calibrate gen hartile militare? 2. merge pe tablet PC? ...pana la urma au fost doua intrebari :grin: Multumim Intre timp, cei de la GPSTuner au lansat varianta lor de aplicatie pe platforma Android. Incerc sa iau legatura cu ei pentru a afla raspunsul la intrebarile de mai sus si revin. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? - exista un soft care iti permite sa calibrezi cu ajutorul google earth hartile militare dar aste foarte complicat de folosit si poate genera erori de pozitionare - poate fi folosit pe tableta - poti sa faci update la harti folosind MOBAC, hartile le poti avea pana la zoom 18 - o singura limitare la MOBAC ... nu poti randa (exporta ptr maverik) toata romania deoarece programul are o limitare de 500.000 de fisiere generate si toata romania la nivel de zoom 18 are 59 milioane de fisiere - minus: inainte de a pleca spre locatie trebuie sa exporti detaliul din zona (detalii peste zoom 13, daca gasesc linkul de unde am luat harta romaniei gata facuta pana la nivel 13 il postez) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Am si eu o intrebare pentru ca in momentul de fata cochetez cu ideea de a-mi cumpara o tableta Androit pe care sa o folosesc inclusiv la navigare: 1. lucreaza cu harti scanate si calibrate gen hartile militare? 2. merge pe tablet PC? ...pana la urma au fost doua intrebari :grin: Multumim Intre timp, cei de la GPSTuner au lansat varianta lor de aplicatie pe platforma Android. Incerc sa iau legatura cu ei pentru a afla raspunsul la intrebarile de mai sus si revin. am primit raspuns de la gpstuner: 1. versiunea lor pt. android nu functioneaza pe orice tableta; 2. nu merge cu harti calibrate, nici pe android nici pe ipad Ne mai ramane speranta in OZI care a anuntat de asemenea varianta de soft pt. android anul asta. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Ai putea sa incerci si BackCountry Navigator (au demo), care zice ca suporta harti topografice. Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? O versiune Beta pentru Android este disponibila deja si pe situl Ozi: http://www.oziexplorer3.com/android/oziexplorer_android.html Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Am un Android 2.1 (Motorola Defy) si am instalat Androzic-ul pe el . Am inteles ca utilizeaza hartile de OziExplorer . Ma poate ajuta cineva cu un link VALID pentru hartile respective ? Se gasesc undeva cele 1:25.000 sau doar 1:100.000 ? Multumesc anticipat si imi cer scuze daca exista dat undeva link-ul. Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Am un Android 2.1 (Motorola Defy) si am instalat Androzic-ul pe el . Am inteles ca utilizeaza hartile de OziExplorer . Ma poate ajuta cineva cu un link VALID pentru hartile respective ? Se gasesc undeva cele 1:25.000 sau doar 1:100.000 ? Multumesc anticipat si imi cer scuze daca exista dat undeva link-ul. Vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49570-Harti-Romania-pt-OziExplorer REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 (editat) Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? Am gasit un tutorial pentru exportarea hartilor din Garmin si folosirea lor intr-un fost ce ruleaza pe Android. Cand gasesc un pic de timp voi incerca si revin cu review. Daca sunteti nerabdatori, nu ma asteptati! :grin: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CFgQFjAG&url=http%3A%2F%2Fmrfloris.com%2Fblogs%2Fgarmin-topographic-maps-for-android-phone%2F&ei=0OVUTot6yYX7BqG54LMG&usg=AFQjCNHNwDF0JnxuRthK77rN0CTdOWx0IQ Ai putea sa incerci si BackCountry Navigator (au demo), care zice ca suporta harti topografice. Suporta harti Topo, dar gasesti doar pentru America si Canada. Pentru Europa, nexam. Ma bag si eu in discutie, c-am studiat un pic problema pe Android. Maverick e foarte frumos, are o interfata bine lucrata, dar n-a mai fost actualizat de mult si duce lipsa de niste chestii (nu majore, dar lipsesc). Pana la urma m-am hotarat pentru Locus Pro pe care l-am si cumparat (are si varianta free). De ce l-am ales: - se misca foarte bine la partea de gestionare a datelor proprii (inregistrarea si exportarea de trackuri merg repede, baza de date cu trackuri/puncte bine facuta) - stie sa incarce harti din tz-shpe surse (bine, ultima versiune nu mai stie decat OpenStreetMaps din cauza ca furnizorii de harti au interzis aplicatiilor 3-rd party sa le foloseasca hartile, dar se rezolva cu programelul asta si apar toate hartile la loc) - posibilitate de a-ti crea harti proprii din orice sursa online cu MOBAC, cautati o versiune mai veche care stie sa acceseze toate hartile) - tot ce accesezi online este pastrat local (cached) pentru uz viitor, pe langa hartile descarcate cu MOBAC (deci merg hartile chiar si-n lipsa semnalului GSM) - programu' e dezvoltat si imbunatatit mereu, cehu' de-l face e chiar activ si raspunde utilizatorilor - e ieftin Singurul "contra" este ca are o interfata nitel coplesitoare la-nceput, dar se obisnuieste omul. Foarte multumit de programete. Ai dreptate, dupa ce am surf-at si eu gama de programele GPS off-line pentru Android, m-am hotarat si ca Locus e cel mai bun. Maverick nu mai exista intre timp, nu-l mai poti downloada de nicaieri. Deocamdata incerc versiunea free de la Locus si daca sunt multumit, voi cumpara Pro-ul. Oricum, cum ai spus si tu, este coplesitor la inceput, are jdemii de setari pt. tot ce ti-ar putea trece prin cap. Sunt curios daca incarca si POI-urile din Gmaps, ar fi super. Din ce am butonat pana acu, Locus se misca cel mai repde si are meniul si butoanele ergonomic structurat. Editat August 24, 2011 de Astral Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? pentru android exista si igo, dar trebuie sa cauti :D prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Ce sistem de navigatie se poate instala pe Android? pentru android exista si igo, dar trebuie sa cauti :D iGo pentru Android exista de ceva vreme si cred ca multi dintre cei de pe acest topic stiu. Discutia se refera la sisteme de navigare pentru offroad nu pentru sosea, chiar daca titlul nu o spune explicit :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Ce sistem de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? Asa e, cautam softuri pentru off. iGO il gasesti pe market, nu e asa greu de gasit :wink: Nu reusesc insa, sa salvez hartile pe Locus. Fac tot ce trebuie, dau dw si ramane asa...imi afisaza "continue..." si nu mai pot face nimic. Doar sa inchid procesul de dw. si s-o iau de la capat. nu se dw nimic. Ma refer aici doar la Google earth. VAXXi pls help!:tk Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryvall Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? salut! Imi poate da cineva un link cu IGO Motonav pentru andoid ? si.daca.e.cineva care l-a instalat pe Samsung Galaxy Tab. am auzit de el dar nu il gasesc. ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? instaleaza-ti mobilisim market pe android si cauta-l acolo. Vei gasi tot ce-ti trebuie. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin74 Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Ce sistem de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? Asa e, cautam softuri pentru off. iGO il gasesti pe market, nu e asa greu de gasit :wink: Nu reusesc insa, sa salvez hartile pe Locus. Fac tot ce trebuie, dau dw si ramane asa...imi afisaza "continue..." si nu mai pot face nimic. Doar sa inchid procesul de dw. si s-o iau de la capat. nu se dw nimic. Ma refer aici doar la Google earth. VAXXi pls help!:tk Google a retras dreptul de download de la majoritatea aplicatilor care salvau harti google EARTH offline. Doar google maps mai functioneaza dar nu prea e utila (sunt doar drumurile nationale/judetene) Singura metoda pt google earth offline care este viabila (inca) este Mobile Atlas Creator cu softul Maverick pt Android. Vezi thread-ul Harti pe mobil. Nu trebuie decat sa descarcati hartile, sa le copiati pe card si sa instalati Maverick free din market. Mai simplu de atat nu se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAXXi Postat Octombrie 3, 2011 Partajează Postat Octombrie 3, 2011 Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? Scuze, abia acu' vazui notificarea la topic. Asa cum zise si catalin74 mai devreme, oficial nu se mai pot descarca/vedea harti de la nici un furnizor in afara de OpenStreetMaps si ArcGis parca. Solutia #1: cauti o varianta mai veche de MOBAC (mobile atlas creator) care stie de toti furnizorii de harti si iti generezi un atlas offline cu zona de interes. Solutia #2: Locus addon Map Tweak :wink: Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007 = ProComp +2", body +1", flanşe, amortizor OME, scut, snorkel, BFG A/T 215/75R15, CB, StP, folie, xenon. Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995 = aşteaptă anul 2027. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? Stiu ca discutia este despre soft de navigatie off-road ce poate fi instalat pe android intreb si eu ce soft poate fi folosit pentru a naviga prin delta dunarii.Ar trebui sa fie cam la fel in off-road in sensul ca pleci din punctual A inregistrezi traseul si tot pe acolo te intorci sau sa iti faci singur un traseu pe calculator il incarci in telefon si mergi pe traseu.Deci ce recomandati pentru android? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? citeste aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79350-Google-Earth-in-Mobac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 (editat) Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? Am studiat problema.Am instalat OruxMaps si am facut o proba pe map online prin oras si nu a fost tocmai precis.Sa inteleg ca daca imi fac hartile cu mobile atlas creator pentru oruxmaps o sa sa rezolve problema adica or sa fie hartile calibrate.Concluzia este ca este foarte util pentru mers in off-rod,bicicleta,barca,caiacul practic in orice sport in care vrei sa inregistrezi un traseu sau eventual sa incarci o harta facuta de tine sau preluata de la un coleg. Editat Iunie 24, 2013 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin74 Postat Iunie 25, 2013 Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? Recomand OruxMaps, e cel mai bun din categoria gratis. Pentru majoritatea situatiilor, inclusiv Delta, e suficient. TwoNav costa 30 euro si are functii (mult) mai complexe (multi track, harti 3D, alarme, editor pt track, etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: Ce soft de navigatie (off-road) se poate instala pe Android? Vad ca de vreo patru anisori nu a mai sters nimeni praful pe aici...Actual, ce softuri pot rula pe android 6.0 respectiv pe un J5? Va raman recunoscator. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate