Jonathanu Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Salutare, Am cumparat dupa ce am luat masina manualul de service Haynes pt TD5, asa... sa fie, deocamdata nu am avut nevoie de el, oricum eu nu sunt foarte priceput, dar, ca toata lumea, am un prieten bun care se pricepe. Am deschis aceasta discutie pentru a intreba daca am voie sa-l scanez si sa-l impart cu cine mai este interesat. Nu sunt sigur daca este permis asa ca am zis sa intreb inainte sa ma apuc de treaba. Numai bine la toata lumea, Cristi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Manual Haynes Discovery 2 TD5 Salutare, Am cumparat dupa ce am luat masina manualul de service Haynes pt TD5, asa... sa fie, deocamdata nu am avut nevoie de el, oricum eu nu sunt foarte priceput, dar, ca toata lumea, am un prieten bun care se pricepe. Am deschis aceasta discutie pentru a intreba daca am voie sa-l scanez si sa-l impart cu cine mai este interesat. Nu sunt sigur daca este permis asa ca am zis sa intreb inainte sa ma apuc de treaba. Numai bine la toata lumea, Cristi Mai bine nu. Ce faci tu personal cu el si cui il dai este treaba ta. Dar nu trebuie sa implici sub nici un fel forumul. Personal am citit aceasta carte dar sincer spus tot la Rave am ramas fidel. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jonathanu Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Manual Haynes Discovery 2 TD5 Ok, ma gandeam si eu ca nu e tocmai bine sa-l pun asa la download. Oricum daca are cineva nevoie de el ma poate contacta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate