Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Manual Haynes Discovery 2 TD5

Jonathanu

Postări Recomandate

Salutare,

Am cumparat dupa ce am luat masina manualul de service Haynes pt TD5, asa... sa fie, deocamdata nu am avut nevoie de el, oricum eu nu sunt foarte priceput, dar, ca toata lumea, am un prieten bun care se pricepe.

Am deschis aceasta discutie pentru a intreba daca am voie sa-l scanez si sa-l impart cu cine mai este interesat.

Nu sunt sigur daca este permis asa ca am zis sa intreb inainte sa ma apuc de treaba.

Numai bine la toata lumea,

Cristi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Manual Haynes Discovery 2 TD5

Salutare,

Am cumparat dupa ce am luat masina manualul de service Haynes pt TD5, asa... sa fie, deocamdata nu am avut nevoie de el, oricum eu nu sunt foarte priceput, dar, ca toata lumea, am un prieten bun care se pricepe.

Am deschis aceasta discutie pentru a intreba daca am voie sa-l scanez si sa-l impart cu cine mai este interesat.

Nu sunt sigur daca este permis asa ca am zis sa intreb inainte sa ma apuc de treaba.

Numai bine la toata lumea,

Cristi

Mai bine nu. Ce faci tu personal cu el si cui il dai este treaba ta. Dar nu trebuie sa implici sub nici un fel forumul.

Personal am citit aceasta carte dar sincer spus tot la Rave am ramas fidel.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare