Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y60: Caroserie usor inclinata in stanga

sebasd

Postări Recomandate

Am fost la service si am intrebat de ce sta un pic inclinata in stanga caroseria.Am inteles de la mecanici ca un arc pe dreapta fata are 8 spire si cel de stanga 7 spire si ca atunci cand se monteaza kitul de inaltare trebuie puse taman invers, intrucat pe stanga este mai grea masina (greutatea soferului , servodirectia etc.)

Stie cineva daca asta este realitatea sau pur si simplu trebuie sa mai tai o spira de la un arc?

:tk

Editat de Yonutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caroserie usor inclinata in stanga

Dar eu am auzit de arcuri diferite pe fata stanga /dreapta. Dar la arcurile cu foi.

Tocmai am pus la un Samurai un kit de OME si intradevar arcurile de pe fata erau marcate diferit si trebuiau puse fiecare la locul lui.

Cred ca e o obsesie, probabil realista, a australienilor in functie de amplasarea sarcinilor pe masina.

Link spre comentariu

Dar eu am auzit de arcuri diferite pe fata stanga /dreapta. Dar la arcurile cu foi.

Tocmai am pus la un Samurai un kit de OME si intradevar arcurile de pe fata erau marcate diferit si trebuiau puse fiecare la locul lui.

Cred ca e o obsesie, probabil realista, a australienilor in functie de amplasarea sarcinilor pe masina.

Kitul este IronMan cu amortizoare Foam Cells..daca retin bine proprietarul anterior comandse diverse lucruri off-road din australia (ambreiajul heavy duty sigur).e posibil sa fie marcate diferit arcurile elicoidale?

Link spre comentariu

Sunt arcuri OME care au prinse niste abtibilde cu A si B. A se pune pe partea soferului si B la pasager. Daca au venit cu insemne ST sau DR si au fost puse ca atare, probabil s-au nimerit invers pt. europa. Urca un om pe locul pasagerului si vezi daca masina sta dreapta. Daca da, poti sa schimbi arcurile intre ele.

Verifica si pozitia sasiului. Daca sasiul este la acelasi nivel, pot fi duse bucsele dintre sasiu si caroserie pe partea stinga.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Sunt arcuri OME care au prinse niste abtibilde cu A si B. A se pune pe partea soferului si B la pasager. Daca au venit cu insemne ST sau DR si au fost puse ca atare, probabil s-au nimerit invers pt. europa. Urca un om pe locul pasagerului si vezi daca masina sta dreapta. Daca da, poti sa schimbi arcurile intre ele.

Verifica si pozitia sasiului. Daca sasiul este la acelasi nivel, pot fi duse bucsele dintre sasiu si caroserie pe partea stinga.

Distanta de la pamant la sasiu este egala.Diferenta este de aprox. 3cm la caroserie . Buna ideea cu pasagerul.

Referitor la bucse te referi la cele din kitul de bodylift (are bodylift + 5 cm) s-au verificat . e ok!

Multumesc pt . idee.

Link spre comentariu

Prietene esti tare...tocmai am verificat pe site la IRONMAN si intradevar arcurile sunt marcate . Baietii dau si instructiuni de montare la toate produsele lor.

( Please note that springs marked N/S are fitted to the

Near Side (Passengers Side), and springs marked D/S are

fitted to the Drivers Side. Variations to this can occur

between left and right hand drive vehicles, or vehicles with

modified weight distribution. If vehicle leans down to

the N/S after installation, consider swapping coils to the

other side of vehicle.)

:g

Link spre comentariu

Poate nu stiai ca Marcel (adica srevni adica invers pe invers :hl)..., e tatic :grin: Si la propriu si la figurat :ha::y:h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pana la urma arcurile le-am dat jos si erau puse bine , cel lung pe partea soferului.Dupa indelungi cautari un meserias adevarat s-a uitat exact unde trebuie bucsele caster .Aveam bucse caster ajustabile si una era montata gresit .remediat problema si acum masina sta la milimetru.:tk

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare