TOYO L Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 inalta, bulgaroaica, frumusica, nascuta in 90, cu 33 la pantofi, ce sa spun, a fost dragoste la prima vedere ! acum sa pot sa-mi permit sa o intretin asa cum merita si sa stea cat mai mult alaturi de mine ca, stiti cum sunt astea fitoase, au pretentii mari !:ha::ha::ha: poate eu am intalnit exceptia care comfirma regula ! :h5gata cu vorbele, urmeaza pozele... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... pentru colegialitate si mai ales pentru fratie ....sa o stapanesti sanatos fratele meu:h5 http://img703.imageshack.us/img703/4251/masina025.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img263.imageshack.us/img263/7158/masina026.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img812.imageshack.us/img812/1586/masina027.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img153.imageshack.us/img153/2179/masina028.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img405.imageshack.us/img405/4882/masina029.jpg Uploaded with ImageShack.us scimbam numele in .....WOLVERINE:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Am vazut azi masina! Superba! Felicitari @Toyo si sa te duca pe unde vrei tu! :br :g :br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... S-o stapanesti sanatos, sa fie intr-un ceas bun. Dar zi-ne ceva detalii, motor, blocante...etc Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Sa-ti traiasca! Foarte fain "peisajul"! O intrebare : folosesti distantiere? Jantele par originale si stiu ca nu au ET prea negativ, in schimb vad ca sunt destul de iesite in afara. Daca ai distantiere, poti sa imi spui si mie ce latime au? Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Sa-ti traiasca! Foarte fain "peisajul"! O intrebare : folosesti distantiere? Jantele par originale si stiu ca nu au ET prea negativ, in schimb vad ca sunt destul de iesite in afara. Daca ai distantiere, poti sa imi spui si mie ce latime au? Multumesc frumos! are flanse, asa am cumparat-o dar nu stiu latimea. o sa masor si o sa-ti spun. multumesc la colegi de aprecieri, are motorul 2l t. mai pun detalii pe parcurs, acum caut o incaltaminte de noroi cum ar fi niste 'simecsi' 33 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Ori avem masini ori nu mai avem :ha:! Sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem in teren cu bine :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... are flanse, asa am cumparat-o dar nu stiu latimea. o sa masor si o sa-ti spun. multumesc la colegi de aprecieri, are motorul 2l t. mai pun detalii pe parcurs, acum caut o incaltaminte de noroi cum ar fi niste 'simecsi' 33 Multumesc frumos pentru informatie. Daca te decizi sa vinzi AT-urile, da-mi, te rog un PM si zi-mi un pret. Ma intereseaza tot ptr un LJ70, cu care am planuri "mai dulci".:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Frumos "animalul".Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde vrei tu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Frumoasa masineta, sa o stapanesti sanatos! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Felicitari pentru achizitie :grin: ! S-o porti sanatos ! Ca de stapanit cred ca e simplu. :wink: 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Salutare, ....am admirat-o de ieri. Chiar ma gandeam a cui o fi. Foarte fancy masina. Sa o stapanesti sanatos :2dr Cu prietenie, Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geosemar09 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... S-o noroiesti sanatos si sa ai parte de ea. Si s-o vedem cat mai curand de ce e capabila:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Foaaaaaarte tareeee:br:br:br:br, inclusivul 'tapetul' ;) Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Felicitari! arata foarte bine!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... :br Frumoasa foc! Urarile de mai sus si de la mine.:2dr De curios, in acte, la culoare, ce scrie? :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Mama ... ce frumusete ... sa o plimbi cu maxima placere! Si eu vreau sa o tapetez ... dar pentru inceput trebuie sa scapam de niste mici indoituri si de niste zgarieturi adanci! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... multumesc baieti pentru urari, acum e la schimb de distributie, uleiuri, filtre si alte cele.. la culoare e neagra si e colantata. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... sincer, cand am vazut numele topicului, speram ca cineva a reusit sa rezolve problema reala si permanenta a omului insurat desi am fost dezamagit dupa ce am intrat, pot sa spun ca masina imi place :ha: sa o folosesti sanatos ps cum e trecuta "culoarea"in talon forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... arata chiar misto masina asta, so folosesti sanatos. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Salutare,foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos! Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... felicitari pentru achizitie ! am urmarit masina de vreo luna si eu vroiam so iau dar nam scapat de samurai,so folosesti sanatos fara evenimente! :ypu Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Nu m-am putut abține să nu-ți transmit felicitări! Îmi transpiră mânile de fiecare dată când văd un tractor care arată atât de bine!! :br Să te dai cu ea sănătos! :wink: Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Ah,deci voi 2 sunteti frati? Cobrra si Toyo? Eu ma prind ultimu,de fel:ha: Felicitari pentru masina! :2dr Asteptam topicu' cu probleme :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate