TOYO L Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Ah,deci voi 2 sunteti frati? Cobrra si Toyo? Eu ma prind ultimu,de fel:ha: Felicitari pentru masina! :2dr Asteptam topicu' cu probleme :ha: frati de sange man, multumesc de aprecieri ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Sa o stapanesti sanitar veterinar (lupii ma fac sa zic asta) Am si eu o intrebare : O sa alerge dupa os lupii aia ca daca e asa am sa-l tin in portbagaj !!:ha::ha: 8LDbrVoUooo p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Buna achizitie, fatzoasa masina ! Sa te bucuri de ea ! :h5 PS - Ii punem in titlu Wolverine cum a sugerat un coleg mai devreme ? Ce zici de " Toyo-Wolverine " ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Salut. Am admirat-o la vanzari pe mobile.ro. Arata tare bine. Sa o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Buna achizitie, fatzoasa masina ! Sa te bucuri de ea ! :h5 PS - Ii punem in titlu Wolverine cum a sugerat un coleg mai devreme ? Ce zici de " Toyo-Wolverine " ?[/quote am putea sa o botezam asa ! multumesc pentru urari ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! Felicitari !:h5:br Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gingas Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! super car... bv ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa... Sa o stapanesti sanitar veterinar (lupii ma fac sa zic asta) Am si eu o intrebare : O sa alerge dupa os lupii aia ca daca e asa am sa-l tin in portbagaj !!:ha::ha: 8LDbrVoUooo mai bine pui in portbagaj o lupoaica sau... doua si sa vezi atunci ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! S-o stapanesti sanatos si sa mergi pe urme de NISSAN :grin::ha:< frumoasa dar sa vedem ce poate asa, cheala :h5:2dr Editat Noiembrie 21, 2010 de Yonutz tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! :10 da halatu....halatu ca a fost? :grin: isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! :10 da halatu....halatu ca a fost? :grin: scump domne' scump ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! S-o namolesti sanatos ! Super masina ca si prezentarea de altfel :wink: Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! la o adica.. cum sa te duci in padure cu lupii aia pe masina..:sh2 Sa nu te ia vre-un vanator la tinta! :old sa te bucuri de ea :) :cl father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! masina mi-am facut-o cadou de ziua mea intrucat astazi implinesc 37 ani ! :h5:x:x:x LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! ai facut afacere buna,,,,daca e real pretul afisat pe mobile,,,,cu asta poti trage ardealul dupa tine si juma din ungaria la multi ani! :x audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! Atunci,la multi ani:banana:banana si noroiala placuta! :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! La multi ani. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marocico8 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! sa-ti traiasca , si sa te bucuri de ea! :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! S`o stapanesti sanatos si "La Multi Ani" :h5:x Vezi ca daca nu o uzi o ia rugina ... :grin::2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! La multi ani si bafta! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! Anul trecut, in septembrie am vazut-o cand ma intorceam de la Baile Herculane spre Sarmizegetusa! Am crezut ca doar semana ... i-am facut si o poza pe care ar trebui sa o am in calculator ... o sa verific! Era parcata langa un PECO! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! Mda ... memoria mea ... era cu lupi, dar alta marca! Greseala mea! http://img140.imageshack.us/img140/2112/forte5572.jpg Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! Anul trecut, in septembrie am vazut-o cand ma intorceam de la Baile Herculane spre Sarmizegetusa! Am crezut ca doar semana ... i-am facut si o poza pe care ar trebui sa o am in calculator ... o sa verific! Era parcata langa un PECO! o sa o vezi maine pe viu, ne vedem dimineata LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! au plecat baietii :br sper sa aiba parte de o vreme frumoasa ca sigur ,,compania,, este minunata:h5 am facut ceva poze de la intalnirea din ploiesti dar .....am predat aparatul participantilor pt mai multe instantanee:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Matei_30 Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!! Cine face in Romania o grafica de genul asta si cam la ce bani? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate