Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...Toyo-Wolverine !!!

TOYO L

Postări Recomandate

inalta, bulgaroaica, frumusica, nascuta in 90, cu 33 la pantofi, ce sa spun, a fost dragoste la prima vedere ! acum sa pot sa-mi permit sa o intretin asa cum merita si sa stea cat mai mult alaturi de mine ca, stiti cum sunt astea fitoase, au pretentii mari !:ha::ha::ha: poate eu am intalnit exceptia care comfirma regula ! :h5gata cu vorbele, urmeaza pozele...

• LJ 7O

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: am vazut-o, am placut-o si am luat-o acasa...

pentru colegialitate si mai ales pentru fratie ....sa o stapanesti sanatos fratele meu:h5

http://img703.imageshack.us/img703/4251/masina025.jpg

Uploaded with ImageShack.ushttp://img263.imageshack.us/img263/7158/masina026.jpg

Uploaded with ImageShack.ushttp://img812.imageshack.us/img812/1586/masina027.jpg

Uploaded with ImageShack.ushttp://img153.imageshack.us/img153/2179/masina028.jpg

Uploaded with ImageShack.ushttp://img405.imageshack.us/img405/4882/masina029.jpg

Uploaded with ImageShack.us

scimbam numele in .....WOLVERINE:h5

Link spre comentariu

Sa-ti traiasca! Foarte fain "peisajul"!

O intrebare : folosesti distantiere? Jantele par originale si stiu ca nu au ET prea negativ, in schimb vad ca sunt destul de iesite in afara. Daca ai distantiere, poti sa imi spui si mie ce latime au? Multumesc frumos!

Link spre comentariu

Sa-ti traiasca! Foarte fain "peisajul"!

O intrebare : folosesti distantiere? Jantele par originale si stiu ca nu au ET prea negativ, in schimb vad ca sunt destul de iesite in afara. Daca ai distantiere, poti sa imi spui si mie ce latime au? Multumesc frumos!

are flanse, asa am cumparat-o dar nu stiu latimea. o sa masor si o sa-ti spun. multumesc la colegi de aprecieri, are motorul 2l t. mai pun detalii pe parcurs, acum caut o incaltaminte de noroi cum ar fi niste 'simecsi' 33

• LJ 7O

Link spre comentariu

are flanse, asa am cumparat-o dar nu stiu latimea. o sa masor si o sa-ti spun. multumesc la colegi de aprecieri, are motorul 2l t. mai pun detalii pe parcurs, acum caut o incaltaminte de noroi cum ar fi niste 'simecsi' 33

Multumesc frumos pentru informatie. Daca te decizi sa vinzi AT-urile, da-mi, te rog un PM si zi-mi un pret. Ma intereseaza tot ptr un LJ70, cu care am planuri "mai dulci".:tk

Link spre comentariu

Frumos "animalul".Sa o stapanesti sanatos si sa te duca pe unde vrei tu...

Link spre comentariu

Salutare,

....am admirat-o de ieri. Chiar ma gandeam a cui o fi.

Foarte fancy masina. Sa o stapanesti sanatos :2dr

Cu prietenie,

Macinicu

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

Mama ... ce frumusete ... sa o plimbi cu maxima placere!

Si eu vreau sa o tapetez ... dar pentru inceput trebuie sa scapam de niste mici indoituri si de niste zgarieturi adanci!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

sincer, cand am vazut numele topicului, speram ca cineva a reusit sa rezolve problema reala si permanenta a omului insurat

desi am fost dezamagit dupa ce am intrat, pot sa spun ca masina imi place

:ha:

sa o folosesti sanatos

ps

cum e trecuta "culoarea"in talon

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Salutare,foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos!

Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98''

it's not a jeep it's a f**king land rover !

Link spre comentariu

felicitari pentru achizitie ! am urmarit masina de vreo luna si eu vroiam so iau dar nam scapat de samurai,so folosesti sanatos fara evenimente! :ypu

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Nu m-am putut abține să nu-ți transmit felicitări! Îmi transpiră mânile de fiecare dată când văd un tractor care arată atât de bine!! :br

Să te dai cu ea sănătos! :wink:

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare