cristef75 Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 diferente intre 3040LE SI 3043LE ? :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: cutie automata chiar nu stie nimeni care-i diferenta intre AW 30-40LE SI AW 30-43LE ? :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: cutie automata Ce reprezinta indicativele de mai sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: cutie automata Am avut un Pajero LWB 2.8 cutie automata pe care l-am dezmembrat iar pe cutia automata avea acest cod: AW 30-40LE. Banuiesc ca cel de-al doilea cod este tot al unui model de cutie automata dar care sunt diferentele nu stiu. Suna si intreaba pe cei ce repara cutii automate,e imposibil sa nu aibe un catalog cu modelele de cutii si te vor lamurii.Sper...si daca aflii sa ne zici si noua. Bafta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: cutie automata multum frumos! as mai avea inca o intrebare. (motor 3000 v6 24 v) la "carburator" sau cum naiba se numeste vin 2 cabluri: unul la partea de jos de acceleratie iar altul pe partea de deasupra care vine de la cutia de viteze automata. intrebare: ce rol are acest cablu si cum trebuie reglat(intins). la mine cablul este ffff slab. :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: cutie automata Al doilea cablu se numeste Kick-Down. El trebuie sa fie intins iar cand tragi de el trebuie sa aiba o cursa de vreo 4-5 cm. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Noiembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: cutie automata ce rol are? eu treb sa turez motorul in 3500 ture pt ca acest cablu sa se intinda :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: cutie automata http://img834.imageshack.us/img834/3954/throttle.jpg kickdown, in momentul in care apesi acceleratie la podea, cutia schimba intr-o viteza inferioara. cam asa trebuie ajustat. eventual verifica si senzorul TPS din cate am vazut eu are legatura si cu schimbatul vitezelor, daca e slab, parca iti schimba mai sus vitezele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator silviutlro Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: cutie automata unde este pozitionat senzorul TPS??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: cutie automata Al doilea cablu se numeste Kick-Down. El trebuie sa fie intins iar cand tragi de el trebuie sa aiba o cursa de vreo 4-5 cm. Daca il anulez sau il las slab ar trebui sa nu mai schimbe treapta inferioara,nu? Ma enerveaza rau cand o calc un pic mai tare se da in trepta inferioara si se tureaza ca naiba,tre' sa gadil mereu acceleratia; banuiesc ca e prea intins... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: cutie automata localizarea si reglarea senzorului: http://img406.imageshack.us/img406/5631/tps1.jpg http://img641.imageshack.us/img641/7802/tps2.jpg daca faci setarile de mai sus la cablul de kick-down si tps trebuie sa-ti schimbe vitezele ca la carte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: cutie automata norocul meu este ca si eu stiu o limba straina. ghinion, nu-i engleza. va rog, puteti sa traduceti si pt necunoscatori posturile de mai sus? multum! :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: cutie automata chiar nu stie nimeni care-i diferenta intre AW 30-40LE SI AW 30-43LE ? sa fie diferite rapoartele din cutii? :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: cutie automata care sunt pasii de urmat pt a schimba uleiul din cutia automata? poate exista un alt post dar eu nu l-am vazut. :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: cutie automata au mai fost cateva discutii, poti cauta, dar in mare, desfaci busonul, curge cam jumate (aprox. 4L), il pui la loc si completezi pe sus, pe la joja. that's all, indicat ar fi sa dai jos si capacul de la baie, sa cureti filtrul sau eventual sa-l schimbi daca arata rau. daca vrei sa-l schimbi pe tot, cel mai simplu faci 2-3 schimburi, altfel costa manopera cat nu fac 10 schimburi de ulei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: cutie automata adica nu pot sa-l schimb pe tot de prima data? nu exista buson mai jos sau furtun de presiune? :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: cutie automata mi-am pus si eu intrebarea asta mai demult, si din cate am inteles ramane o mare parte in convertizor pe care nu-l poti scoate decat daca demontezi cutia. poate exista si o procedura mai desteapta de care eu n-am aflat, dar dupa cum spuneam, e posibil sa implice o plimbare pana la reprezentanta sau un service mai rasarit. iesi mai ieftin si mai sigur daca faci singur 2-3 schimburi imediat sau ar mai fi varianta, in care uleiul e foarte ars/murdar sa lasi busonul desfacut si torni pe sus pana apare ulei curat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: cutie automata Cumperi 8 litri de ulei si te duci la un service la care mecanici stiu cu ce se maninca asta le dai 200 de lei si nu stai sa schimbi tu ulei din trei in trei zile cite 4 litri. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 (editat) Re: cutie automata am fost la 2 'bucati' service si-au spus ca nu se risca majoritatea habar nu au cu ce se mananca. Editat Decembrie 21, 2010 de cristef75 :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: cutie automata mda, si eu am trecut pe la 3 service-uri care se ocupa de reparatii cutii automate, la 200 lei cum spui tu s-au oferit sa-mi schimbe doar uleiul care iese, nu TOT, aia era alta mancare de peste si era undeva pe la 800 lei, doar pentru un schimb de ulei. mi s-a parut total ne-rentabil, chiar si cei 200 lei ceruti sa-mi desfaca un surub.. in fine, daca gasesti undeva in bucuresti sa-l schimbi pe tot cu 200 lei sa ne spui si noua, te rog. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: cutie automata Unele masini cum ar fi Mercedes G au buson de ulei si la convertor,si atunci se schimba tot.La Mitsu se inprospateaza la 10000 km cu aceasi procedeu cu care la-i schimbat Eu la Jeep mai fac o "ciungarie" si anume,scot fisa centrala bag cutia in D si dau la automat.Prin procedeul asta mai scurg 1l din convertor Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate