arrow Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 As vrea sa pun pe un Suzuki Vitara V6 niste gume de 265/70/16. :grin: Masina urmeaza sa fie inaltata 5cm suspension lift si 3cm body lift si sa primeasca si niste jante cu et negativ.:banana Credeti ca ar intra bine si ar fi ok pentru iarna? :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mariusag Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Ajutor pentru marime anvelope As vrea sa pun pe un Suzuki Vitara V6 niste gume de 265/70/16. :grin: Masina urmeaza sa fie inaltata 5cm suspension lift si 3cm body lift si sa primeasca si niste jante cu et negativ.:banana Credeti ca ar intra bine si ar fi ok pentru iarna? :hl intra super bine ,dar sunt cam mici ,incearca ceva pe 75 daca ai posibilitatea o mai inalta,eu am pe 31 si nu am decat suspension lift de 5 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arrow Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Ajutor pentru marime anvelope Despre anvelopele astea este vorba: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=57733 Vreau sa ii fac vanzare lu GPScu :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate