AdiOnWeb Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) De ceva saptamani posed o masina de renume... Patrol ! Are la activ ceva iesiri si azi datorita unui prieten care a facut valuri... am decis sa postez masina:h5 Editat Noiembrie 21, 2010 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` sa o stapanesti sanatos adi ! ne vedem la prima iesire in zona !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` De ceva saptamani posed o masina de renume... Patrol ! Are la activ ceva iesiri si azi datorita unui prieten care a facut valuri... am decis sa postez masina:h5 valuri ca valuri:h5 dar ai facut botezul la iesirea COBRRA'S TRIP :2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` S-o stapanesti sanatos :grin: , dar dupa saritura aia sigur nu prea ti-a fost bine :yasa am comiso si eu de sa rupt scaunul cu mine si mi-am spart limba la ,, SARITURA LA TRAMBULINA GPScu ,, :ha: Alegera se stie , e cea mai buna :grin::br tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` S-o stapanesti sanatos :grin: , dar dupa saritura aia sigur nu prea ti-a fost bine :yasa am comiso si eu de sa rupt scaunul cu mine si mi-am spart limba la ,, SARITURA LA TRAMBULINA GPScu ,, :ha: Alegera se stie , e cea mai buna :grin::br frate, am scapat cu bine dar inca mai am palinca...:2dr https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 (editat) Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` Adi :grin: eu ti-am mai spus ca ti-ai luat Masina :y DA, DA, DAAA :wink: KMxtlrB9wpE 06M5UGBFWsg 692A36O2_0k Editat Noiembrie 21, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` Inteleg ca y60-u e o masina f usoara de zboara asa usor! :banana Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` Ai vazut :grin:... si tot se plange lumea ca e grea :ha: si pana acuma eu nu am vazut in Romanica nici o alta marca de masina de teren, care sa zboare cu o asa de mare usurinta si sa nu pateasca nici nimic..., major! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` ........NIMIC MAJOR :ha::ha: P.S....@adionweb.....s-o stapanesti sanatos...... Scuze.....dar ai sarit peste gunoaie ? :ha::ha::ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` Sa te bucuri de ea, botezul deja l-ai facut in Cobrra"s 6-7 Nov. Numai bine, sa ne vedem curand si sanatosi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` =GOGANU24cm;641891Scuze.....dar ai sarit peste gunoaie ? :ha::ha::ha: asta fac de cand ma stiu...:grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` Adi cred ca vroia sa mearga in teren :wink:, dar dupa cum se stie, la marginea Bucurestiului e o mare groapa de gunoi de jur-imprejur :grin:, pe oriunde ai merge...:y asa ca a trebuit sa sara peste ele ca sa ajunga in teren :ha: Parca imi si aduc aminte de bullbar care urla intotdeauna de mama focului cand intram in teren :ha: Bah voi chiar insistati de fiecare data sa ma duceti prin gunoaie!!! :ha::ha::ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Patrol Y60 2.8 Adionu` Adi cred ca vroia sa mearga in teren :wink:, dar dupa cum se stie, la marginea Bucurestiului e o mare groapa de gunoi de jur-imprejur :grin:, pe oriunde ai merge...:y asa ca a trebuit sa sara peste ele ca sa ajunga in teren :ha: Parca imi si aduc aminte de bullbar care urla intotdeauna de mama focului cand intram in teren :ha: Bah voi chiar insistati de fiecare data sa ma duceti prin gunoaie!!! :ha::ha::ha: Din pacate ai foarte mare dreptate... Zona este pe malul Sabarului in dreptul localitatii Bragadiru. Oficial nu este groapa de gunoi...dar acolo au avut loc niste escavari pentru pamant (umplutura) si romanu` a inteles sa mai aduca si resturi de la constructii pentru a umple groapa la loc:dr3:dr3 ... Cam asta e cruntul adevar, problema(asa cum foarte bine zici ) este ca gasim asa ceva cam peste tot in jurul ...capitalei... p.s. scuze de offtopic:grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate