timberland0910 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Re: Opinii proiectoare off-road Chestia e ca am intrebat la RAR si au spus ca putin le pasa de ce e marcat. Daca sunt montate de producator si o dovedesti e O.K., daca nu, ramai fara talon. Am fost oprit de politie si la fel: mi-au aratat articolul de lege: interzis a se monta alte lumini fata de ce a prevazut producatorul. Ramane tot la bunavointa organelor de control. Afara nu stiu cum e. si de unde stie militianul daca toyota hilux (de ex.) are sau nu proiectoare din fabrica ? ca in photoshop se poate face o hartie de la " reprezentanta" cum ca pe modelul tau au fost montate proiectoare din fabrica ;) sau o sa se ajunga sa umbli cu mapa de acte doveditoare pt : bari , folii , proiectoare , troliu ...oare masoara si garda la sol sa vada daca i bodylift"? Editat Septembrie 2, 2013 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Re: Opinii proiectoare off-road si de unde stie militianul daca toyota hilux (de ex.) are sau nu proiectoare din fabrica ? ca in photoshop se poate face o hartie de la " reprezentanta" cum ca pe modelul tau au fost montate proiectoare din fabrica ;) sau o sa se ajunga sa umbli cu mapa de acte doveditoare pt : bari , folii , proiectoare , troliu ...oare masoara si garda la sol sa vada daca i bodylift"? Simplu. Dupa seria de la sasiu, iti da o lista cu toate dotarile masinii (si daca are scrumiera, presuri de noroi, volan imbracat in piele, covorase etc.) Problema e ca nu el trebuie sa stie, ci tu sa ii demonstrezi ... de fapt el iti ia talonul si tu trebuie sa demonstrezi contrariul. Editat Septembrie 2, 2013 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Opinii proiectoare off-road Chestia e ca am intrebat la RAR si au spus ca putin le pasa de ce e marcat. Daca sunt montate de producator si o dovedesti e O.K., daca nu, ramai fara talon. Am fost oprit de politie si la fel: mi-au aratat articolul de lege: interzis a se monta alte lumini fata de ce a prevazut producatorul. Ramane tot la bunavointa organelor de control. Afara nu stiu cum e. Prevederea se refera strict la "luminile de drum"! Adica faruri, pozitii,semnalizari si proiectoare de ceata. Restul proiectoarelor pot fi si 100: conditia de baza este sa fie montate pe circuit separat si, cata vreme circuli pe drumuri publice, sa fie acoperite cu capac. In afara drumurilor publice nu exista nici o restrictie legala:wink: Asta esti si unul din motivele pentru care nu se inghesuie prea multi sa faca faruri cu LED aftermarket: necesita prea multe omologari, practic in aproape fiecare stat in care se comercializeaza modelul de masina carora le este dedicat. Si cum legislatia foarte multor state inca nu recunoaste LED-ul ca sursa de "lumina de drum", mai dureaza o vreme. Probabil ca se va reglementa situatia in momentul in care vor fi comercializate vehicule dotate standard cu faruri cu LED. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Re: Opinii proiectoare off-road Scuze daca sunt off-topic ,as avea nevoie de ajutor in recomandarea unui service in Bucuresti unde pot monta proiectoare pe o Toyota, nu neaparat ieftin ci mai ales serios si profi, multumesc anticipat. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Re: Opinii proiectoare off-road Scuze daca sunt off-topic ,as avea nevoie de ajutor in recomandarea unui service in Bucuresti unde pot monta proiectoare pe o Toyota, nu neaparat ieftin ci mai ales serios si profi, multumesc anticipat. pentru Toyota recomand GTC desi nu e mare scofala montarea lor dar oricum au oameni bine pregatiti si mai ales ai o lucrare cu garantie iar asta e important mai ales daca nu prea te intelegi cu electrica masinii :) pentru detalii ia legatura cu Razvan GTC e pe aici pe forum pe la vanzatorii autorizati si are si un banner sus pe forum cu GTC auto shop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: Opinii proiectoare off-road de ce trebuie sa fiti atat de carcotasi? am avut 10 proiectoare pe camion si patru pe Patrol.....doar de cateva ori m-a pus politia sa le aprind...sa vada ca sunt pe circuit separat....s-au convins...si nu m-au mai intrebat nimic cu ele montate cu circuit separat nu va va spune nimeni nimic 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Re: Opinii proiectoare off-road Cu ele pe circuit separat era sa raman fara talon in Bucuresti ... si erau aprinse doar becurile de pozitii in conditiile in care era viscol ... L-am zis: "bine, imi luati talonul ca incerc sa fac masina vizibila pe viscol, dar cei care merg cu 30 cm de zapada pe masina fara sa aiba niciun geam sters de zapada cu exceptia partiala a parbrizului e O.K.?" Ziceau ca orbesc participantii cu ele ... pai daca le aprind sanctionati-ma, dar nu am nevoie de proiectoarele de pe plafon sa-i orbesc, imi ajung cele 4 proiectoare din bot montate de fabrica + farurile din dotare, asa ca nu conteaza cate proiectoare ai montate ci cum le folosesti ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Opinii proiectoare off-road mai aveti careva proiectoarele montate pe circuitul de proiectoare de gheata a masinii ? daca da , ati avut probleme ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate