Scott Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Ce parere aveti de modelul Actyon? Ati condus vreunul dintre voi acest model? Din pacate, Autoitalia, importatorul masinilor Ssangyong in Romania si-a epuizat stocul si nu a mai adus nici o masina Ssangyong de foarte mult timp. Am gasit pe mobile.ro o oferta foarte buna in Italia, la un depozit de langa Milano - Promogroup S.p.A., la 17430 euro, nou ( 0 km).Pretul este cu adevarat foarte bun. Exista cumva vreo smecherie de care trebuie sa te feresti? Sa aiba vicii ascunse? Nu acorda garantie sau exista alte taxe? Am gasit si varianta pe benzina de 2,3L, 150CP, dar fara tractiune integrala (doar 2WD) la doar 15000euro. Habar nu aveam ca exista si modelul 2wd. Arata bine Actyonul. Imi place. Poate fi numit precursorul lui BMW X6. Oare de ce nu incearca altcineva sa importe aceste masini? Cred ca cei de la Autoitalia nu mai sunt interesati de promovarea vanzarilor pentru masinile Ssangyong. Editat Noiembrie 22, 2010 de Scott Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Ssangyong Actyon ... Precursorul lui X6... ... E frumos manca-l-ar tata pe el! Asa imi spunea si mama: " Tu sa nu-i asculti pe ceilalti copii de la scoala, ca tu esti Frumos! " :y Feriti copii, urmeaza continut explicit: :ooo Minunea: http://img600.imageshack.us/img600/4247/img7967.jpg http://img716.imageshack.us/img716/3149/img7943si.jpg http://img808.imageshack.us/img808/5642/img7877.jpg http://img146.imageshack.us/img146/2820/img7892q.jpg http://img254.imageshack.us/img254/1759/img7916.jpg Ptiu! Sa nu-l deochi! :hl Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Ssangyong Actyon Ce parere aveti de modelul Actyon? Ati condus vreunul dintre voi acest model? Din pacate, Autoitalia, importatorul masinilor Ssangyong in Romania si-a epuizat stocul si nu a mai adus nici o masina Ssangyong de foarte mult timp. Am gasit pe mobile.ro o oferta foarte buna in Italia, la un depozit de langa Milano - Promogroup S.p.A., la 17430 euro, nou ( 0 km).Pretul este cu adevarat foarte bun. Exista cumva vreo smecherie de care trebuie sa te feresti? Sa aiba vicii ascunse? Nu acorda garantie sau exista alte taxe? Am gasit si varianta pe benzina de 2,3L, 150CP, dar fara tractiune integrala (doar 2WD) la doar 15000euro. Habar nu aveam ca exista si modelul 2wd. Arata bine Actyonul. Imi place. Poate fi numit precursorul lui BMW X6. Oare de ce nu incearca altcineva sa importe aceste masini? Cred ca cei de la Autoitalia nu mai sunt interesati de promovarea vanzarilor pentru masinile Ssangyong. Sal. Ssangyong ca uzina are mare probleme... este in prag faliment...... Autoitalia ( cunosc pe proprietar dnul Stein) nu mai reusescte sa aduca masine ..... datorita situatia actuala , dar tot sunt interesati sa mai aduca in viitor, situatia este la fel aproape peste tot asa ca se gaseste fel de fel de oferte!! problema mai mare este la piese..... se gaseste , cu greu dar se gaseste. ca masina mie ma place.... personal cred ca poti sa discuti pret..... maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scott Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Ssangyong Actyon Am inteles ca Ssangyong a fost cumparat de curand de firma Mahindra din India. Prea multi proprietari a avut aceasta marca: Daewoo, nu stiu ce companie chinezeasca si acum Mahindra. Sa speram ca cei de la Mahindra au cumparat-o cu ganduri bune si nu doar ca sa beneficieze de tehnologiile celor de la Ssangyong, dupa care s-o falimenteze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Ssangyong Actyon Am inteles ca Ssangyong a fost cumparat de curand de firma Mahindra din India. Prea multi proprietari a avut aceasta marca: Daewoo, nu stiu ce companie chinezeasca si acum Mahindra. Sa speram ca cei de la Mahindra au cumparat-o cu ganduri bune si nu doar ca sa beneficieze de tehnologiile celor de la Ssangyong, dupa care s-o falimenteze. nu a fost chiar asa... toate firmele , pana acum , au cumprat numai o parte din ssangyong.... si Daewoo este cela care a facut cel mai rau la ssangyong, vedem acum ce sa intempla:ooo tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Ssangyong Actyon la fima avem 2 bucati diesel 4x4 si de 2 ani nicio problema cu ele sunt cam joase, cel putin asa par din fata, dar cu niste all-terrain arata f bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scott Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: Ssangyong Actyon Multumesc tuturor pentru informatii :tk Chiar mi-as dori sa se redreseze aceasta firma. Pe langa problemele pe care le-au avut cu actionarii si problemele de promovare a propriei imagini, cred ca cei de la Ssangyong platesc si pentru nonconformismul lor in ce priveste designul. Atunci cand isi cumpara o masina, pe langa pret, oamenii se gandesc mai intai daca va placea vecinilor si mai putin daca le place lor. Oamenii nu-si doresc schimbari majore. Se pare ca cei de la Ssangyong incearca sa se readapteze. Am vazut noul model de Korando. Frumoasa, dar nu este cu nimic mai atragatoare decat multe alte masini din aceeasi clasa. Se cunoaste de la o posta creatia atelierului de design Giugiaro. Daca toti producatorii fac apel la cateva ateliere de design auto, de unde sa apara diversitatea? Vezi exemplul masinii Smart Fortwo. Ideea acestei masini a fost lansata de patronul firmei de ceasuri Swatch care nu avea nimic de a face cu masinile. In cele din urma, s-a retras din afacere pentru ca partenerul Mercedes i-a cam taiat aripile atunci cand a fost vorba de design. Chiar si asa, ani de zile, Smart-ul nu a fost rentabil pentru producator, dar, spre deosebire de Ssangyong care i-a avut in spate pe cei de la Daewoo, cei de la Smart i-au avut pe cei de la Mercedes. Ce s-ar fi intamplat cu Smart daca s-ar fi respectat toate cerintele solicitate initial de catre patronul de la Swatch? Cred ca mai exista si alte exemple, cum ar fi influenta lui Bangle la BMW. Au facut ce-au facut si au abandonat. Editat Noiembrie 22, 2010 de Scott Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate