maurizio Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Am terminat sasiu la LC 70 lui Catalin ( ininte sa ma impuste!!) si suntem la montat am facut paralelograma de watt fata multilink spate frane disc spate lipsa frana de mana , tot pe disc. si carozeria tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: punte multilink la LC 70 am reusit sa incarc niste poze http://img254.imageshack.us/img254/5258/toyota70catalin007.jpg http://img684.imageshack.us/img684/1673/toyota70catalin002.jpg http://img641.imageshack.us/img641/3821/toyota70catalin003.jpg http://img684.imageshack.us/img684/3996/toyota70catalin006.jpg tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Pai si nu modifici si tirantii sa aiba bucsile si prinderea ca la HDJ80 de exemplu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: punte multilink la LC 70 am reusit sa incarc niste poze Rezolvate si pozele... Maurizio, scriai intr-un post ca folosesti paralelogramul lui Watt pentru a evita bump-steer (miscarea volanului la treceri peste imbinarile mobile a podurilor etc). Un panhard paralel cu drag link-ul eu zic ca ar trebui sa rezolve problema. Si ar fi un lucru mai simplu... ***Micsoreaza pozele la 1024X768 inainte sa le pui aici pentru ca ies din ecran !!! Editat Noiembrie 22, 2010 de Astral '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Rezolvate si pozele... Maurizio, scriai intr-un post ca folosesti paralelogramul lui Watt pentru a evita bump-steer (miscarea volanului la treceri peste imbinarile mobile a podurilor etc). Un panhard paralel cu drag link-ul eu zic ca ar trebui sa rezolve problema. Si ar fi un lucru mai simplu... ***Micsoreaza pozele la 1024X768 inainte sa le pui aici pentru ca ies din ecran !!! salutare, am spus ca pun paralulogramul lui watt pt STABILITATE! un panhard nu are cum sa nu miste sasiu ( si carozeria ) fata de punte!!!! Watt sau multilink NU!!!! asta este motivul pt schimbare. :old tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Pai si nu modifici si tirantii sa aiba bucsile si prinderea ca la HDJ80 de exemplu? Da! si mai bine, cu reglaj.... maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: punte multilink la LC 70 maine montam si paralelogramul lui watt!!!! poze.....poze.... tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: punte multilink la LC 70 uite pozele cu multilink si paralelogramull lui watt:grin: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Maurizio Apropo de gloante, asa da culori, astept si un al doilea sasiu mai mic si mai firav de samurai :grin: Spor la treba baieti. :h5 :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Maurizio Apropo de gloante, asa da culori, astept si un al doilea sasiu mai mic si mai firav de samurai :grin: Spor la treba baieti. :h5 Ciao Andrei, deja sa facut rosu si negru.. galben si alb pana sambata!!! ciao tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Maurizio, de ce ai starmbat barele de la Watt, nu are rezistenta mai mica???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Maurizio, de ce ai starmbat barele de la Watt, nu are rezistenta mai mica???? este singur mod in care are loc sa treaca intra punte si barele de la directie!! :grin: am folosit bara panhard ( 2 bare panhard ) pt watt asa ca am avut exacte curbure originali!! care face fata la toate loviture !! da ca esti curios facem si pt pajero... am un project cu pajero : bascule lungite , planetare lungite , watt etc etc ... Stefan 79 ciao tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Trec eu pe la tine sa vad ce si cum, dar acu nu prea am timpul necesar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Abia astept sa aud cum se descurca in viraje cu Watt linkage pe asfalt . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Yamyyy Si poate atunci ma ajuti maurizio sa fac si un topic demn de masina, u si echipa ta. :ypu :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Abia astept sa aud cum se descurca in viraje cu Watt linkage pe asfalt . salut , nu prea inteleg intrebare..... ce treaba are Watt cu viraj???:ha: motivul pt care folosesc Watt este..... CA PASTREAZE POSITIA PUNTE referitor la positia lui fat de sasiu. la viraj intervine si lucreaze bara stabilizatoare, amortizoare, arcuri maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Trec eu pe la tine sa vad ce si cum, dar acu nu prea am timpul necesar Salut, sa suni inainte.. 0731 322591 maurizio 0731 322593 dan 0730026592 luci tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Yamyyy Si poate atunci ma ajuti maurizio sa fac si un topic demn de masina, u si echipa ta. :ypu DA!!! ai vazut cum este masina...... super !!!! si o sa vezi toate pozele pe forum. ciao tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 salut , nu prea inteleg intrebare..... ce treaba are Watt cu viraj???:ha: motivul pt care folosesc Watt este..... CA PASTREAZE POSITIA PUNTE referitor la positia lui fat de sasiu. la viraj intervine si lucreaze bara stabilizatoare, amortizoare, arcuri maurizio Din cate am inteles este foarte buna la stabilitate ca nu mai permite caroseriei sa aiba alta pozitie decat paralela cu puntea indiferent de situatie , la viraj masina nu se mai inclina intr-o parte . Un link cu felul cum functioneaza http://www.streetfire.net/video/watts-link-animation_208544.htm Sper ca am inteles despre ce este vorba . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Trec eu pe la tine sa vad ce si cum, dar acu nu prea am timpul necesar Salve Maurizzio, eu eram cel care a postat asta, eram la Gepetto si nu mi-am dat seama ca eram pe contul Ionelei cand am dat mesajul Fii fara grija am sa dau telefon innainte ca sa te gasesc pe acolo Succese Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Ce tare ! practic pastreaza pozitia puntii (cam acelasi lucru ca Panhardul), dar in acelasi timp nu limiteaza deloc flexarea !!! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 salut , nu prea inteleg intrebare..... ce treaba are Watt cu viraj???:ha: motivul pt care folosesc Watt este..... CA PASTREAZE POSITIA PUNTE referitor la positia lui fat de sasiu. la viraj intervine si lucreaze bara stabilizatoare, amortizoare, arcuri maurizio Ok, pastrezi pozitia puntii, ea cand "cade" nu se mai duce pe un arc de cerc. Ce avantaje vezi de pe urma asta ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Nu mai apare bumpsteer .E foarte adevarat ca eficienta e maxim utilizata in gama de viteze mari , insa nu strica o stabilitate suplimentara a unghiului de viraj , in orice situatie . Depinzind de geometria si dimensiunile componentelor , flexarea poate fi ea influentata . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: punte multilink la LC 70 De ce este influentata flexarea de bara Panhard? Flexarea este mult mai influentata de bara stabilizatoare si tipul suspensiei (tirantilor). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: punte multilink la LC 70 Nu mai apare bumpsteer .E foarte adevarat ca eficienta e maxim utilizata in gama de viteze mari , insa nu strica o stabilitate suplimentara a unghiului de viraj , in orice situatie . Depinzind de geometria si dimensiunile componentelor , flexarea poate fi ea influentata . Nu prea sunt convins ca bumpsteer se poate elimina doar cu Watt. Un sistem cu panhard, proiectat corect, adica panhard si trackbar paralele si de lungime egala nu va avea bump-steer. De ce este influentata flexarea de bara Panhard? Flexarea este mult mai influentata de bara stabilizatoare si tipul suspensiei (tirantilor). In cel mai nefericit caz, cand ai Panhard cu prindere stil pivot te poate influenta. Dar trecerea la o prindere stil bucsa e relativ usoara. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate