JokR Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) as vrea sa stiu daca la rar trebuie sa declaram daca iau schimbat la o masina puntea. de exemplu daca iau un vitara si daca ii pun punte de samurai pe fata atuncea trebe sa merg la rar sa faca verficare sau nu. defapt vreau sa ramana masina inscrisa in circulatie dupa modificare daca stie cineva ceva despre acest lucru va rog sa imi ziceti si mie. Editat Noiembrie 23, 2010 de JokR Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am o intrebare lega de modificari chiar nimeni? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am o intrebare lega de modificari in baza de date de la RAR la masina ta scrie ca are suspensie independenta pe fata , posibil sa treci de un itp mai light,insa la un control in trafic rar nu o sa treaca cu vederea nu cred ca vei reusi sa omologhezi o punte de samurai pe vitara in mod legal la unele masini la care din fabrica au existat ambele variante de suspensie (ex toyota hilux) probabil ca ar fi ceva sanse la vitara nu cred sa fie posibil in ro, cel putin nu pt muritorii de rand si la costuri pamantene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: am o intrebare lega de modificari si daca las inscrie pe comuna? ar mere? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: am o intrebare lega de modificari si daca las inscrie pe comuna? ar mere? Mai poti face asta? Din cate stiu eu, nu se mai pot inscrie pe comune decat autovehicule cu viteza maxima constructiva de 30 Km/h. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: am o intrebare lega de modificari eu nu stiu de aia intreb Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate