toyolj73 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Am o problema la lj73-meu cu motorul de 2.4L. Am descoperit a 5-a bujie dar nu merge si nu stiu unde se duc firele. desfac tot bordul ? :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: SOS - a 5-a bujie Am o problema la lj73-meu cu motorul de 2.4L. Am descoperit a 5-a bujie dar nu merge si nu stiu unde se duc firele. desfac tot bordul ? :hl Unde ai descoperit bujia aceea? Cumva pe galeria de admisie? Fa si tu niste poze ca sa imi dau seama despre ce vorbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: SOS - a 5-a bujie da in galeria de admisie. nu pot sa fac poze acum pentru ca masina este pe semenic:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: SOS - a 5-a bujie Aceea nu este bujie, este o rezistenta care face din 12V - 6V. Bujiile la LJ70 sunt la 6V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: SOS - a 5-a bujie si de unde gasesc una de cumparat ? nu merge cum trebuie. an schimbat de mai multe ori bujiile. ceva este putred acolo si nu inteleg ce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: SOS - a 5-a bujie Cred ca am eu una, o sa o caut. E destul de complicat cu bujiile la LJ70, trebuie sa se uite un electrician bun si sa ai manualul de service. Daca ai nevoie de detalii imi poti da un telefon: 0733269454, George. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyolj73 Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: SOS - a 5-a bujie multumesc. te sun cat de curand. acum am vazut mesajul. problema este cu electricianul minune ( NU PREA AM GASIT LA TIMISOARA). nu stiu daca relul merge sau nu. poate fi o problema de intalatie la bord.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate