Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Azi....impreuna cu batranul Patrol....deci nu singur :grin: ....am iesit pana la Diham...sau cel putin acolo am vrut sa ajung....n-am ajuns din cauza unora care au confundat DN1....cu zona de munte ....iarna .....asa ca mai departe de intersectia cu poteca spre cab Poiana Izvoarelor ....m-am intors din drum...asta e....cu alta ocazie. In schimb vremea a fost superba.....peisajele la fel....pe scurt o placere :grin: :grin: :grin: Cateva imagini....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 inca..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 altele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 ultima :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 faine peisaje !!! :B cum ia placut la patrolic in zapada? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 cum sa-i placa....ca la matza mangaiata pe blana :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Bravo ! Se cobora si la Cab Diham ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Da Nike se coboara...daca nu-i drumu blocat de cei luati de iarna prin surprindere :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Ai dat Cherokee pe Patrol?!!! Bravo! Buna afacere! :h5 Ce motor ai pe el? 3.3 diesel? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 da....3.3TD :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 misto zona la voi acolo, poate facem luna asta o plimbarica pe coclauri, ca bine mai arata in alb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 pai e ceva pus la dospit ptr luna ianuarie........ :grin: :grin: :grin: va astept :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Marius daca este in perioada 25.01 - 27.01.2008 vin si eu. Mai mult ca sigur voi fi in Brasov pentru o mica verificare a trotinetei la Loti in Noua. Poate vine si Lazar daca nu are altceva de facut. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Sorine...cu mare placere....nu stiu inca data exacta.....dar te anunt din timp :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 incredibil de frumos peisajul :h5 ce nas da sa ajung si eu pe acolo.... PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Pai...da un tel....ne intalnim....si mergem....e f aproape de Brasov.....si nici nu ai nevoie de mult timp....dus intors :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Pai...da un tel....ne intalnim....si mergem....e f aproape de Brasov.....si nici nu ai nevoie de mult timp....dus intors :h5nui deloc o ideie rea :D sper sa am timpul necesar,peste 2 saptamanii o sa fiu in tara 8) PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 daca te hotarasti sa vii suna cu cateva zile inainte sa fiu si eu liber...si mergem cu cea mai mare placere :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Super faina iesirea - super poze, cum ne-ai obisnuit Marius :B Daca se pune de o iesire in ianuarie - i'm in daca nu sunt prins de fro broblema in Bucuresti :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Iesire Vad ca nu stai cu "Batranu" in garaj. La multi kilometrii si sa-l stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate