Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iarna spre Diham

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

Azi....impreuna cu batranul Patrol....deci nu singur :grin: ....am iesit pana la Diham...sau cel putin acolo am vrut sa ajung....n-am ajuns din cauza unora care au confundat DN1....cu zona de munte ....iarna .....asa ca mai departe de intersectia cu poteca spre cab Poiana Izvoarelor ....m-am intors din drum...asta e....cu alta ocazie.

In schimb vremea a fost superba.....peisajele la fel....pe scurt o placere :grin: :grin: :grin:

Cateva imagini.......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marius daca este in perioada 25.01 - 27.01.2008 vin si eu. Mai mult ca sigur voi fi in Brasov pentru o mica verificare a trotinetei la Loti in Noua. Poate vine si Lazar daca nu are altceva de facut.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Super faina iesirea - super poze, cum ne-ai obisnuit Marius :B Daca se pune de o iesire in ianuarie - i'm in daca nu sunt prins de fro broblema in Bucuresti :D

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare