catalin olaru Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Va salut! Imi poate spune cineva unde gasesc o pompa hidraulica ce poate sa imi asgure un debit de 40l/min la o turatie de 300rot/min?Am aceasta turatie la priza de putere (300rot/min) in treapta 1-a la o turatie a motorului de 1200rot/min. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: pompa hidraulica pt priza de putere Eu am fost cindva client la Parker , dar lenea a costat .La sfirsit insa a iesit treaba buna spre excelenta ....Nu erau banii mei , ca altel m-as fi reorientat la ati furnizori . Cauta bine pe la firmele de hidraulica .se gasesc toate tipurile si marimi de pompe , cu orice debit ai nevoie inclusiv orice tip si marime de hidromotor.Si nu doar atit . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate