maurizio Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Salutare, uite povestea..... am facut un Roof Rack pt Defender de vanatoare, cu troliu in interior agatat la roof rack cu scripete pt a ridica vanat ( mistreti) tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender nu ai montat si mitraliera sus? pt ca ce ai facut dumneata, dincolo de tehnica, este utilarea unei masini pentru facilitarea braconarii la o vanatoare organizata nu se incarca mistretul intreg in masina si daca se decide incarcarea, sunt multi vanatori care o fac usor, troliu siincarcare de acest gen sunt necesare braconierilor care impusca si trebuie sa incarce si sa plece repede forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender nu ai montat si mitraliera sus? pt ca ce ai facut dumneata, dincolo de tehnica, este utilarea unei masini pentru facilitarea braconarii la o vanatoare organizata nu se incarca mistretul intreg in masina si daca se decide incarcarea, sunt multi vanatori care o fac usor, troliu siincarcare de acest gen sunt necesare braconierilor care impusca si trebuie sa incarce si sa plece repede Clientul meu nu este braconier!!!! pur si simplu le place sa se descurce cu masina lui!!!! de ce trebuie sa vezi tot rau chiar nu inteleg... tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender aici sunt si pozele http://img841.imageshack.us/img841/1677/defenderroofrack010.jpg tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghicx Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Off topic: Domnu soimu cu tot respectul se pare ca nu detii toate informatiile legate de o vanatoare. poti sa mergi la vanatoare de mistreti numai in 2/3 persoane (dupe ce ti-ai achizitionat o autorizatie individuala unde poti fi doar tu si paznicul fondului de vanatoare unde ai atribuita ” piesa”) si tare as vrea sa te vad incercand sa ridici un porc de peste 150 kg in masina ...... Daca clientul lui maurizio are destui bani poate vana destul de mult ....... Foarte faina modificarea!!! si ingenioasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Foarte corect raspunsul dat de ghicx :br, esti in eroare de greseala soimule :grin: De curand am fost la o vanatoare cu autorizatie individuala, am fost eu cu 3 prieteni, paznicul de vanatoare si fiul sau, deci in total 6 oameni si crede-ma a fost DEOSEBIT de greu si de incomod:grin: sa bagam un mistret de 180 kg in portbagaj... :wink: Asa ca super idee :br, am sa incerc sa o aplic si eu pe Caraciumba... Animalu` :wink: http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/caraciumba/ABCD0005.jpg Cu greu a ajuns in portbagaj..., daca aveam sistemul asta montat pe Caraciumba..., era alta poveste... :grin: http://i748.photobucket.com/albums/xx122/Tractozaur/caraciumba/ABCD0002.jpg Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender stiu eu unul in judetul arad care o asemenea modificare si e cunoscut in 3 judete ca braconier, si cand pleaca de acasa deja pe anumite fonduri de vanatoare se da alarma de aceea am zis ce am zis din nou, recunosc, m-am gresit cu etichetarile, asa ca imi prezint scuzele ce sa ii faci, eu pun pe seama firei impulsive "de latin":grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Din pacate soimule :grin: asta este opinia generala la noi in Romanica :y ca toti vanatorii sunt potentiali braconieri... :hw Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Da, Cristi, dar am eu un feeling asaaa ca in tara asta sunt mai multi braconieri decat vanatori cu acte in regula si care respecta vanatul......... In sfarsit......o dam in altele......pana la capat aici e vorba de un roof-rack......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender ai baieti.....nu ne certam. lasam de parte braconaj, cum spune Astral este vorba de un roof rack. vreau sa postez alte poze sa discutam , eventual de lucrare. ciao maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Poze Roof Rack .. http://img89.imageshack.us/img89/2708/defenderroofrack005.jpg http://img339.imageshack.us/img339/3135/defenderroofrack006.jpg http://img254.imageshack.us/img254/3421/defenderroofrack007.jpg http://img829.imageshack.us/img829/5440/defenderroofrack008.jpg http://img12.imageshack.us/img12/2253/defenderroofrack012.jpg tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Parerea mea. Mai bine il faceai drept. La ce foloseste acea panta din fata? Prinderile a trebuit sa le faci diferite, asa daca era drept doar faceai unele mai lungi in fata. Si sub el puteai sa pui in fata niste proiectoare. Cit de greu este? A si nu uita sa-i pui si o plasa. Posesorii stiu de ce. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Personal nu agreez rezerva pe portbagaj (am avut de facut o pana si mi-a fost foarte greu sa ridic singur roata cu pana pe roofrack , desi nu am manichiura lacuita in trei straturi si roata e de 31) , dar nu am nimic de comentat aici .In zona din spate , cele doua reazeme vor prelua toata greutatea , fapt nu tocmai fericit pentru caroserie ( reazemele puteu fi duble ca baza de asezare , sau facuta o legatura cu scara si cu un picior de sprijin separat pe dreapta ) . Clemele nu au reglaj, ceea ce nu e neaparat un minus . Desi critica cea mai usoara munca , ACEASTA NU E O CRITICA . Spor la lucru . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Personal nu agreez rezerva pe portbagaj (am avut de facut o pana si mi-a fost foarte greu sa ridic singur roata cu pana pe roofrack , desi nu am manichiura lacuita in trei straturi si roata e de 31) , dar nu am nimic de comentat aici .In zona din spate , cele doua reazeme vor prelua toata greutatea , fapt nu tocmai fericit pentru caroserie ( reazemele puteu fi duble ca baza de asezare , sau facuta o legatura cu scara si cu un picior de sprijin separat pe dreapta ) . Clemele nu au reglaj, ceea ce nu e neaparat un minus . Desi critica cea mai usoara munca , ACEASTA NU E O CRITICA . Spor la lucru . Ma bucur de orice critica da caeste constructiva! DAR CLEMELE AU 20 MM REGALJ ( nu se vede pt ca este in spate) Ruota de reserva este pe portbagaj asa cum a cerut clientul . suprafata de sprijin este de 163 de cm asa ca da ca ridica o greutate de 300 de kg ( mistret monstr) are o greutate de 1,84 kg pe cm..... cred ca este de ajuns. merci pt comentarile tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Parerea mea. Mai bine il faceai drept. La ce foloseste acea panta din fata? Prinderile a trebuit sa le faci diferite, asa daca era drept doar faceai unele mai lungi in fata. Si sub el puteai sa pui in fata niste proiectoare. Cit de greu este? A si nu uita sa-i pui si o plasa. Posesorii stiu de ce. Panta in fata este dupa model cerut, pt ca se folosete numai pt ruota de reserva..... si ESTETICA A SPUS CUVANT! Greu nu este de loc ..... dar am avut un design de respectat, cu plasa si proiectoare facem alt modele. le atases acum tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Ma refeream doar la picioarele din spate , care vor suporta toata greutatea la ridicarea pe rola de cablu .163 de cm , da e posibil , insa vorbim de total , nu doar cele din spate , care au probabil 30 de cm liniari , insumate ambele .Astea vor suporta sarcina , probabil ca nu poate fi uniform repartizata si vor aparea puncte cu virfuri de sarcina , ducind eventual la deformarea zonei incarcate - din aluminiu . Mai trebuie o plasa ca un hamac , cu patru bucle de agatare , si gata sistemul complet . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Ma refeream doar la picioarele din spate , care vor suporta toata greutatea la ridicarea pe rola de cablu .163 de cm , da e posibil , insa vorbim de total , nu doar cele din spate , care au probabil 30 de cm liniari , insumate ambele .Astea vor suporta sarcina , probabil ca nu poate fi uniform repartizata si vor aparea puncte cu virfuri de sarcina , ducind eventual la deformarea zonei incarcate - din aluminiu . Mai trebuie o plasa ca un hamac , cu patru bucle de agatare , si gata sistemul complet . Cu plasa sunt de acord , dar nu vrea clientul.... pt parte din spate am o suprafata la 3 suporti de 89 de cm egal cu 3,3 de kg pe cm in caz de un mistret de 300 de kg. urmatoare , ca nu am avut limite de la client, la fac si cu proiectoare si cu plasa si cu....... mai multe suporti, pt canistre, pt cutie, pt cort etc etc. merci pt sfaturi tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Scuzele mele , nu am observat de prima data suportul din spate . E benefica psihic situatia in care ai mina libera de la beneficiar sa faci ce crezi ca e mai bine pe masina. Spor la lucru . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Roof Rack vanatoare la Defender Scuzele mele , nu am observat de prima data suportul din spate . E benefica psihic situatia in care ai mina libera de la beneficiar sa faci ce crezi ca e mai bine pe masina. Spor la lucru . Merci ne vedem la o bere/suc:x tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate