Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Termostat Jeep Grand cherokee 2,7 crd

caciapercius

Postări Recomandate

Temperatura apei la mine la masina foarte rar trece de 70 grade iar daca afara se va face si mai frig cu siguranta ca acul indicator al temperaturii apei abia daca va mai misca de la minim. Pe langa temperatura nefiresc de mica la care imi functioneaza motorul mai am si inconvenientul consumului de carburant drept pentru care asi vrea sa-mi schimb termostatul.

Rog pe cei care au mai facut asta la acest model de jeep daca ar putea sa-mi ataseze o poza sa-mi arate unde este situat acesta. Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Termostat Jeep Grand cherokee 2,7 crd

sa stii ca am observat si eu acelasi simptom. am verificat uleiul si nivelul lichidului de racire. am vazut ca la ulei nu aveam de completat, dar la lichid, la rece eram sub minim (nivelul de pe rezervorul de expansiune), asa ca am completat pana la nivel: de atunci se incalzeste foarte repede si sta undeva intre 80 si 100 de grade, in functie de cat de tare "trag" de masina. se incalzeste mai repede cand trag rulota, dar nu trece de 100-102 grade...

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare