Levo Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Iata si coordonatele GPS ale locatiei: 46°45'0.68"N 23°28'46.40"E http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Scuze ptr off-topic...Cristi!:bananaCristi!:bananaCristi!:banana .....vezi ca-mi place Urquell Pilsner:ha::ha::ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 (editat) Re: Eurotrial etapa III - Cluj .........mai arata o data ce poate "Frilanderu". El saracu' poate..... eu sunt cu probleme .... la cap .. am reusit sa-i rup arcul dreapta fata ... si nu ajunge pana vineri seara !!! Multumesc pentru urari !!!!! Editat Decembrie 2, 2010 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Campionatul National Eurotrial România Emis de: Transsylvania Off Road Club Valabil de la: ianuarie 2010 Regulament 1.14 Abandonul/ Iesirea din competitie Nu se vor acumula puncte în cazul abandonului/iesirii din competitie Faceti revizie la CLASAMENT va rog eu, vorbim de competitie Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Clasamentul postat ramane valabil. Abandonul/Iesirea de competitie se refera in cazul acesta la eliminarea din concurs. Adica, daca eu m-am inscris si ma dau la o sectiune si dupa aia ma duc acasa, sa zicem: Eu nu am intrat in toate sectiunile, adica am refuz de sectiune la restul de 7, cu punctajul maxim/penalizarile de rigoare. Nu abandon. Totusi, haideti sa ramanem la tema concursului de poimaine, nedumeririle legate de clasament le putem discuta pe privat. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Cam cati concurenti se anticipeaza sa nu ne trezim ca suntem cate trei 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Pana acum 20 de masini si-au confirmat prezenta. In afara de ei mai sunt si altii care inca sunt nehotarati. Impartirea pe clase binenteles ca inca nu am de unde sa stiu, numai dupa verificarea tehnica. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Sa pregatim ceva extensii la Snorkel-e, am vazut ca baraju e aproape si ma gandeam ca una din probe poate fi "scuba" :shrk "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Prin apa nu ne bagam... si nici voi. In schimb avem noroi si mocirla cat incape. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Atunci Kiss Zoltan Patrol Y60 -Standard Patrol Proto- Promodiefied 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Cu ocazia asta invit si incepatorii acestui sport, care poate si-au luat de curand o masina de teren sa si-o testeze. Categoria Original va fi una accesibila tuturor masinilor de teren, dar care ofera distractie maxima... Si va trebuie numai casca, nu masina preparata. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Persoane care ao abandonat in acest caz nu au facut stratigie ci ao abandonat pentru ca masina nu mergea mai departe Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Revin cu precizarea ca acesta fiind un concurs de numai o singura zi, punctajul nu o sa fie la fel cu etapele celelalte. Va avea un quantum mai mic. Scuze pentru intarziere. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Eu am ajuns deja !Sunt cazat la "Casa Zanelor" in Floresti (chiar linga locul unde se vor desfasura "ostilitatile" ).Hai ,cine vine la o bere ? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Campion!!!!! Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chris.alfa Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj ceva poze de la eveniment cine posteaza? chiar si filmari;) cherokee 2.5td '99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Dupa multe peripetii am ajuns si noi acasa in principal datorita conditiilor meteo . N-am mai facut 9 ore niciodata de la Cluj la Brasov Sper sa nu se supere pe mine nimeni dar voi face o evaluare personala a acestui eveniment. Orice afirmatie ce starneste opzitie se poate discuta aici sau in personal Pozitiv: 1. Salutara organizarea pe ultima 100 de metrii a unei etape care sa salveze campionatul 2. Costuri minime pentru concurenti (50 ron/masina) ( pentru cei care au venit de la distanta mica) 3. Gratarist la fata locului cu mancare buna Negativ: 1. Probleme de locatie aleasa complet nepotrivita a) Rampa de gunoi ilegala ( eu ma consider un protectionist al mediului si nu doresc sa fiu asociat cu rampele de gunoi ilegal amplasate ) b) Zona prea putin diversificata pentru u n concurs de offroad ( noroi si cateva inclinari laterale) c) locatie nepotrivita pentru public ( cei cativa zeci de spectatori erau prieteni ai participantilor si purdaleii satului) 2. Probleme organizatorice a) Trasee prea putine doar 4 care in max 1 ora le faceai lejer b) Lipsa toaletelor ( nu sunt pudic dar cam ciudat sa dai tot timpul nas in nas cu unul care se p...a , mai ales ca erau si multi copii de fata) c) Trasee cu diversitate foarte redusa ( noroi si ceva inclinatii laterale) care nu putea sa diferentieze concurentii ( cel putin originalul si standardul nu avea ce cauta in traseele de peste drum acolo numai blocantele si cauciucurile castigau) d) Premiere absolut" cenusie" langa rampa de gunoi , fara podium , fara cupe pt. loc 2-3 e) Prea multi organizatori care nu faceau aproape nimic si arbitrii se chinuiau cu refacerea traseelor ( din pct. meu de vedere nu este obligativitatea lor) f) Nerespectare regulamentului de punctare arbitrare decat in linii foarte mari ( eu din cele 2x4 trasee ( am participat la 2 clasee ) trebuia sa fiu eliminat in 3 si am fost doar in unul unde am solicitat acesta . ( Arbitrul trebuie sa fie ferm si obiectiv sa puncteze corect ) Diferenta intre un jalon doborat sau jalon atins poate sa insemne loc 1 sau 4 Din pct. meu de vedere aceasta etapa nu reflecta deloc starea si concurentii acestui sport in Ro, La eveniment a participat doar 1 singur concurent titrat ( si doar cativa din tara 3-4 echipaje restul fiind doar din zona Cluj) Eu sustin in continuare acest sport si sunt gata sa organizez si in 2011 o etapa dar din pasiune si hobby nu din obligativitate si numai si numai in conditiile daca pot asigura adrenalina , competitie , buna dispozitie si distractie pentru participantii acelui eveniment In concluzie imi pare rau ca am pierdut 24 ore ca sa ma dau max 40 min ( 2 clase x 4 sectiuni x 5 min timp limita) in aceste conditii eurotrialul va fi condamnat la moarte ( nu ne permitem sa organizam prost ca la anul vom concura singuri) Decat asa prefer iesirile de weekend cu gasca din zona citat pag.2 "Revin cu niste mici precizari pentru cei care nu au participat la Eurotrial pana acum. Vom avea mai multe trasee inchise, gen trial. Fiecare concurent parcurge fiecare traseu, ceea ce inseamna ca esti ocupat cam toata ziua (nu te dai numai o data). " 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Campion!!!!! si parcarea era cam goala din cate am inteles.. :ha::ha: pacat, mie imi place genul asta de concurs si as vrea sa ma dau si la anul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Re: Eurotrial etapa III - Cluj Salutare la toata lumea, In sfarsit ajung si eu sa scriu cateva randuri. Ultima etapa din anul 2010 la Eurotrial a fost sustinut de Silverstone competition tyres, A&R Tuning, Taubenreuther Off Road si nu in ultimul rand Suzuki Romania. Parteneri Media: Club4x4.ro, Zile si Nopti, Floresti-Gilau.ro. Va multumim ca ati fost alaturi de noi! In primul rand vreau sa multumesc echipa fara de care nu s-ar fi putut organiza acest eveniment. Nu vreau sa va numesc pe toti sa nu cumva sa uit pe cineva. Ati fost fantastici si va multumesc! Totusi, merita mentionat colegul drchis care a venit cu masina din Bacau sa ne ajute la arbitraj, fara nici o ezitare. In continuare as vrea sa multumesc toti participantii la evenimentul de sambata si vreau sa urez inca o data un sincer felicitari pentru castigatori si nu numai! Pe scurt, aceasta etapa s-a dorit a fi o incheiere a anului competitional Eurotrial fiindca din pacate multe etape au fost anulate. A durat numai o zi, cu un numar neobisnuit de mic de sectiuni. In ciuda acestui fapt, participarea a fost neasteptat de mare, la start aliniandu-se nu mai putin de 28 de participanti. Deci se poate si pe frig, totul e sa vrei :grin:. Traseele au fost in felul urmator: La 1 era un noroi interesant, urmat de o urcare si o coborare pentru anumite categorii+un sant care i-a pus bete in roate multora. La 2 era o mlastina combinata cu un alt sant si un gropoi. Aici daca se mergea cu cap, se putea face cu relativ putine penalizari. La 3 erau movile, cu inclinatii, incrucisari de punti, cateva bolovani si urcari scurte. Nu in ultimul rand la 4 erau niste incrucisari, urcari+coborari abrupte si o intoarcere in panta tehnica. Premiile care s-au dat au fost: reducere 20-30% la achizitionarea unor produse Taubenreuther, oferit de importator Nagy Francisc, accesorii offroad oferite de A&R Tuning prin Kiss Arpi si Bunea Cristi si nu in ultimul rand tricouri si septi personalizate Eurotrial (pe langa caciulile oficiale ale concursului:grin:) de la Rols-Tyres, importator Silverstone prin Sauliuc Radu. Mai jos gasiti clasamentul final pentru aceasta etapa, respectiv clasamentul de Campionat 2010 Eurotrial. La etapa trei, punctarea in Campionat s-a facut cu un quantum de 0.5 tinand cont ca a fost o etapa scurta si implicit mai usoara. http://www.offroadtranssylvania.ro/Clasament etapa 3 Cluj.pdf http://www.offroadtranssylvania.ro/Eurotrial_2010.pdf Va multumim pentru participarea la campionatul de Eurotrial, inca o data si sa ne (re)vedem si mai numerosi la anu' la cat mai multe etape! Levo Editat Decembrie 5, 2010 de Levo http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Dupa multe peripetii am ajuns si noi acasa in principal datorita conditiilor meteo . N-am mai facut 9 ore niciodata de la Cluj la Brasov Sper sa nu se supere pe mine nimeni dar voi face o evaluare personala a acestui eveniment. Orice afirmatie ce starneste opzitie se poate discuta aici sau in personal Pozitiv: 1. Salutara organizarea pe ultima 100 de metrii a unei etape care sa salveze campionatul 2. Costuri minime pentru concurenti (50 ron/masina) ( pentru cei care au venit de la distanta mica) 3. Gratarist la fata locului cu mancare buna Negativ: 1. Probleme de locatie aleasa complet nepotrivita a) Rampa de gunoi ilegala ( eu ma consider un protectionist al mediului si nu doresc sa fiu asociat cu rampele de gunoi ilegal amplasate ) b) Zona prea putin diversificata pentru u n concurs de offroad ( noroi si cateva inclinari laterale) c) locatie nepotrivita pentru public ( cei cativa zeci de spectatori erau prieteni ai participantilor si purdaleii satului) 2. Probleme organizatorice a) Trasee prea putine doar 4 care in max 1 ora le faceai lejer b) Lipsa toaletelor ( nu sunt pudic dar cam ciudat sa dai tot timpul nas in nas cu unul care se p...a , mai ales ca erau si multi copii de fata) c) Trasee cu diversitate foarte redusa ( noroi si ceva inclinatii laterale) care nu putea sa diferentieze concurentii ( cel putin originalul si standardul nu avea ce cauta in traseele de peste drum acolo numai blocantele si cauciucurile castigau) d) Premiere absolut" cenusie" langa rampa de gunoi , fara podium , fara cupe pt. loc 2-3 e) Prea multi organizatori care nu faceau aproape nimic si arbitrii se chinuiau cu refacerea traseelor ( din pct. meu de vedere nu este obligativitatea lor) f) Nerespectare regulamentului de punctare arbitrare decat in linii foarte mari ( eu din cele 2x4 trasee ( am participat la 2 clasee ) trebuia sa fiu eliminat in 3 si am fost doar in unul unde am solicitat acesta . ( Arbitrul trebuie sa fie ferm si obiectiv sa puncteze corect ) Diferenta intre un jalon doborat sau jalon atins poate sa insemne loc 1 sau 4 Din pct. meu de vedere aceasta etapa nu reflecta deloc starea si concurentii acestui sport in Ro, La eveniment a participat doar 1 singur concurent titrat ( si doar cativa din tara 3-4 echipaje restul fiind doar din zona Cluj) Eu sustin in continuare acest sport si sunt gata sa organizez si in 2011 o etapa dar din pasiune si hobby nu din obligativitate si numai si numai in conditiile daca pot asigura adrenalina , competitie , buna dispozitie si distractie pentru participantii acelui eveniment In concluzie imi pare rau ca am pierdut 24 ore ca sa ma dau max 40 min ( 2 clase x 4 sectiuni x 5 min timp limita) in aceste conditii eurotrialul va fi condamnat la moarte ( nu ne permitem sa organizam prost ca la anul vom concura singuri) Decat asa prefer iesirile de weekend cu gasca din zona citat pag.2 "Revin cu niste mici precizari pentru cei care nu au participat la Eurotrial pana acum. Vom avea mai multe trasee inchise, gen trial. Fiecare concurent parcurge fiecare traseu, ceea ce inseamna ca esti ocupat cam toata ziua (nu te dai numai o data). " Salut Unimog, Mersi pentru feedback. Orice observatie ne ajuta pe viitor. O sa incerc sa iau lucrurile la rand sa clarificam situatia. 1. Locatie: Intr-adevar gunoaiele depozitate ilegal in zona au cam stricat imaginea integrala, dar totusi cred ca majoritatea au venit sa se dea si de ce nu, sa concureze intr-un concurs. Ca si relief am avut: mocirla, santuri, inclinatii, cateva bolovani, incrucisari de punti, urcari, coborari. La Eurotrial conteaza indemanarea, cum treci prin sectiuni cu cat mai putine penalizari, nu obstacolele imposibile de trecut. Lipsa publicului personal cred ca se datoreaza frigului pe care l-am simtit si eu. Locatia a fost chiar aproape de sosea si se putea ajunge cu absolut orice masina de strada. Loc de parcare era, mediatizare era. Din pacate frigul si-a cam pus cuvantul. 2. Organizare. a.)Numarul traseelor: Cand am facut calculele pentru acest concurs, am luat in considerare faptul ca 1. inscrierile se fac dimineata, deci lumea o sa ajunga usor intarziat si 2. se intuneca foarte repede. In conditiile acestea, cele patru trasee au fost terminate fix in timp util pentru calcularea rezultatelor si premierea, care hai sa recunoastem s-a intamplat cu scurt timp inainte de lasarea intunericului. Daca mai era un traseu se facea deja noapte. b.)Cu toaletele sunt de acord, dar nu e nici primul nici ultimul concurs la care nu sunt. Data viitoare o sa incercam sa rezolvam si aceasta problema. c.)Trasee inca o data, vezi raspuns mai sus. d.)Premiere: Lipsa podiumului nu mi se pare o problema chiar atat de mare, fiindca atmosfera era foarte faina la premiere, cu aplauze, glumite, tot ce doresti. Premiile au fost intr-adevar mici, dar satisfactia cu atat mai mare mai ales la categoriile cu multi participanti cum a fost Standardul. e.)Prea multi organizatori: Cred ca ai interpretat gresit lucrurile. Membrii de club prezenti la concurs nu au fost toti organizatori. Foarte multi au venit sa va incurajeze si sa va fotografieze, fara a concura sau a participa la organizare. Cei care au fost intr-adevar organizatori si-au pus serios mana la lucru si merita toata laudele. Ref arbitrii: sunt 2 oameni per traseu si pentru faptul ca acesta trebuie refacut si aranjat dupa concurentul trecut. Decat 100 de oameni care se lalaie si ocazional bat cate un tarus, mai bine sa fie mai putini dar care isi pun mana serios... parerea mea de organizator. f.)Daca apar neclaritati referitor la punctare si nu se poate rezolva cu arbitrul sectiunii trebuie chemat directorul de concurs sa se rezolve problema. Scrie in regulament, daca ai citit. Faptul ca arbitrii nu au luat regulamentul chiar dupa cuvant a fost decizia mea (noastra) pentru anul acesta in tot campionatul de Eurotrial, scopul principal fiind popularizarea acestui sport si nu sa speriem oamenii cu eliminari si depunctari constante. La anu' o sa fim mai rigizi si nu o sa mai permitem eventualele abateri. O seara placuta, Levo http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Felicitari organizatorilor pentru timpul atat de scurt in care s-a organizat acest eveniment.Legat de locatie ,nu m-a deranjat cu absolut nimic.Numarul mic de probe se justifica cred si din cauza orelor de lunima mai reduse din timpul unei zile de iarna in comparatie cu nr de ore de vara. Felicitari adversarilor si mai ales castigatorilor. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj c) Trasee cu diversitate foarte redusa ( noroi si ceva inclinatii laterale) care nu putea sa diferentieze concurentii ( cel putin originalul si standardul nu avea ce cauta in traseele de peste drum acolo numai blocantele si cauciucurile castigau f) Nerespectare regulamentului de punctare arbitrare decat in linii foarte mari ( eu din cele 2x4 trasee ( am participat la 2 clasee ) trebuia sa fiu eliminat in 3 " Da-mi voie sa ma refer doar la sectiunea unde am fost arbitri Tita si cu mine : - traseul a fost foarte bun , tehnic ,iar prezenta copilotului a facut diferenta , ca si experienta in acest gen de concurs (santul de linga drum se putea aborda pe margine ,chiar daca se dobora jalonul de poarta -ceea ce e de preferat decat eliminarea din sectiune , cum ti-am demonstrat la Rasnov ) - am facut o singura greseala de arbitraj pe care mi-o asum si-mi cer scuze public -am scos un concurent din traseu si nu trebuia , am remediat imediat cu ajutorul directorului de concurs. In rest mi s-a parut un concurs reusit (chiar si in locatia respectiva -nu puteam noi -o mina de oamenisa curatam gunoiul, pentru asta te rog sa te adresezi inspectoratului de mediu sa dea amenzile de rigoare celor ce au pus acolo gunoaie) in timpurile astea si in conditiile date (vremea ,ziua scurta , bani putini ) Oricum , noi sa fim sanatosi ca necazurile Eurotrialului ca ramura a concursurilor de Off-road sunt mult ,mult mai mari si de alta natura (si poate ca cei care le stiu mai bine ar trebui sa le faca publice sa stie "tot poporul " cu ce ne confruntam si cum va zbateti si luptati pentru recunoasterea muncii voastre de ani buni ) !!!:tk:tk:tk Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Da` poze nu-s? Un filmuletz, doua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Eurotrial etapa III - Cluj Justificarea cu 4 trasee terminate la limita intunericului nu se sustine din moment ce erau 28 echipaje care in loc sa se dea la 8 sectiuni se dadeau la 4 si mai stateau la coada De la ora 10-16 se puteau indeplini usor toate cele 8 sectiuni ca si dovada eu am concurat la 2 clase si in 2-21/2 ore le-am facut pe toate Calcul matematic : 28 echipaje x5 min/sectiune= 2 ore 20 min+ ceva pentru refacere traseu Oricum 28 de echipaje la 4 sectiuni mi se par foarte putin la promodiefed erau numai 4 echipaje . In orice sport cu motor trebuie sa fie min 5 echipaje pentr constituirea clasei Nu aveti in vedere ca unii au mers 600 km ca sa se dea 20 min . In acest context nu este atractiva acest sport decat ca o distractie scurta in locul plimbarii la mall . Pe viitor ma voi gandi bine inainte sa ma deplasez asa de mult in promisiunea ca ma pot da toata ziua Legat de flexibilitatea arbitrilor este foarte gresit daca de sus au primit ordine sa fie indulgenti , in acest context nu se va dezvolta acesta ci va promova nonvalorile . Nu uitati ca doriti (dorim) sa participati la CE de Eurotrial din Cehia . Cum credeti ca vor aborda arbitrii de acolo niste concurenti care nu au habar de regulament si disciplina competitionala? Decizia de a reincepe un traseu de catre un concurent care era in situatie de abandon total (depasire limita de timp , coborarea concurentilor din masina etc) mi se pare o decizie grava care ti-am manifestat si la momentul in care s-a intamplat Cred ca legat de premiere nu am fost destul de elocvent nu am semnalat lipsa premiilor valorice , mai degraba lipsa cupelor pentru cei care trebuia sa stea pe podium Lipsa toaletei era o problema ca nu aveai nici unde sa te ascunzi de ochii lumii Dificultatea si diversitatea traseului pentru cineva care a trecut limita de 3-4 iesiri in teren era chiar monotona Urcari: 2 la numar una de vreo 6 m si una de 10 m Bolovani : 1-2 blocuri de beton in traseul cu movile Mocirle :intradevar erau destule Inclinatii laterale: doar la modiefed si promodiefed 2 buc Eu ramin la afirmatia ca mi-am pierdut timpul si 2 nopti cu condusul cum am mentionat ca in afara de Craiu nici un concurent titrat nu si-a facut prezenta Nu sunt un as al offroadului nici campion national ,si chiar daca castigam vreun loc pe podium , dar imi permit din ipostaza unei persoane care a organizat ceva evenimente inclusiv de offroad , si concureaza de mai bine de 5-6 ani sa scriu aceste cuvinte de critica negativa Daca Baisoara a fost pentru mine unul din concursurile cele mai bine organizate anul acesta atunci pot sa afirm ca etapa III -Eurotrial a fost cel mai slab din ultimii ani Pentru Cristi Nu am subliniat greselile ci toleranta prea mare. Zi sincer nu trebuia sa ma elimini cu Patrolul din Standard cand nu am putut nici pe aproape sa indeplinesc poarta 3 si 4? era imposibil cu cauciucurile si pe mlastina respectiva Oricum te felicit ca si campion la Original si in continuare voi fi fericit copilotul tau (daca doresti) In continuare va rog sa organizati concursuri de min 2 zile atunci nu va preseaza timpul ca repede repede trebuie terminat 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Re: Eurotrial etapa III - Cluj Pentru Cristi Nu am subliniat greselile ci toleranta prea mare. Zi sincer nu trebuia sa ma elimini cu Patrolul din Standard cand nu am putut nici pe aproape sa indeplinesc poarta 3 si 4? era imposibil cu cauciucurile si pe mlastina respectiva NU ! Cauciucurile tale sunt AT - deci admise (de asta se ocupa echipa de verificare tehnica ) si inca odata nu -inca erai in limita de timp !! Faptul ca "mi-ai " vandalizat traseul e un risc pe care mi l-am asumat cand am venit sa arbitrez (oricum , dupa tine am avut cel mai mult de lucru )!!!! Calculul tau cu timpul nu e relevant pt. ca nu ai luat in calcul si timpul necesar pentru refacerea traseului si timpul pentru completarea foii de arbitraj , si faptul ca nu pot fi concurentii la fix la start (la un traseu e coada si altul nu e nimeni ) Si eu te consider prietenul meu si te iubesc si vreau sa participam INPREUNA la cat mai multe concursuri !!!!:tk:tk:tk Filmulete : Editat Decembrie 6, 2010 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate