cristiblondu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! Va multumesc mult la toti pentru urari si sa traiti si sa fiti sanatosi sa-mi urati si la o suta de ani:2dr P.S. Imi pare rau ca nu pot sa dau la toti de baut dar o sa beau eu si pt.voi:ha::ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! La Multi Ani! md Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! La Multi Ani Blondule Striptel!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! "La Multi Ani!" si de la mine. :k . "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! Ce-mi doresc eu mie sa ti se intample tie !!! LA MULTI ANI CRISTI!:no11:2dr Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! La multi ani blonduleee ! Sa fii sanatos ! Ne vedem la vara ! :ha: :y Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! La Multi Ani, Blondule! TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Cristiblondu...pentru "La multi ani" bagati aici! La Multi Ani! Si as spune sa ai aceeasi energie tot timpul. Multa sanate si distractie placuta:h5:x:2dr:ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate