Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Au si rusii "campionii" lor...

ampopa

Postări Recomandate

Re: Au si rusii "campionii" lor...

Este interesant ca totusi, toate accidentele de acolo au aceiasi coloana sonora. Fix acelasi sunet de accident pentru fiecare.

Oricum, este clar ca este nevoie de o masina cu muulte airbag-uri.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este interesant ca totusi, toate accidentele de acolo au aceiasi coloana sonora. Fix acelasi sunet de accident pentru fiecare.

.

Cred ca explicatia este urmatoarea: fiind imagini surprinse de camere de supraveghere, ele sunt fara sunet asa ca i-au adaugat si ei o coloana sonora ce li s-a parut mai potrivita.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Cred ca explicatia este urmatoarea: fiind imagini surprinse de camere de supraveghere, ele sunt fara sunet asa ca i-au adaugat si ei o coloana sonora ce li s-a parut mai potrivita.

Cam asta e singura explicatie.

Oricum, multe specimene au si astia. Ma intreb care o fi limita de viteza pe la ei pe acolo?? ca totusi alearga masinile, nu au chiar 50 sau 60 km/h

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Si asta e tot de pe-acolo:

Nu stiu prea multa rusa, insa mi se pare ca se intelege destul de clar (din comentariul crainicului) etnia (comportamentul semana cu vedem si la noi, nu?) celui vinovat...:dr3

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare