ampopa Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Sau "De ce iti trebuie o masina cu cat mai multe airbaguri si alte cele": http://avva.livejournal.com/2260552.html “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Au si rusii "campionii" lor... Este interesant ca totusi, toate accidentele de acolo au aceiasi coloana sonora. Fix acelasi sunet de accident pentru fiecare. Oricum, este clar ca este nevoie de o masina cu muulte airbag-uri. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Au si rusii "campionii" lor... La secunda 35 intra o racheta intr-un Land Cruiser (sau ceva asemanator), care abia se misca de pe loc. D-aia-i bine s-o ai mare! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Au si rusii "campionii" lor... Este interesant ca totusi, toate accidentele de acolo au aceiasi coloana sonora. Fix acelasi sunet de accident pentru fiecare. . Cred ca explicatia este urmatoarea: fiind imagini surprinse de camere de supraveghere, ele sunt fara sunet asa ca i-au adaugat si ei o coloana sonora ce li s-a parut mai potrivita. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Au si rusii "campionii" lor... prosti rusii astia ...mai ales aia de traverseaza fara sa fie macar atenti pe autostrada ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Au si rusii "campionii" lor... Cred ca explicatia este urmatoarea: fiind imagini surprinse de camere de supraveghere, ele sunt fara sunet asa ca i-au adaugat si ei o coloana sonora ce li s-a parut mai potrivita. Cam asta e singura explicatie. Oricum, multe specimene au si astia. Ma intreb care o fi limita de viteza pe la ei pe acolo?? ca totusi alearga masinile, nu au chiar 50 sau 60 km/h Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Au si rusii "campionii" lor... Bai frate ce minuni face vodca asta. Mai toate acc de acolo, sunt din cauza semaforului:y:ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Au si rusii "campionii" lor... Si asta e tot de pe-acolo: Nu stiu prea multa rusa, insa mi se pare ca se intelege destul de clar (din comentariul crainicului) etnia (comportamentul semana cu vedem si la noi, nu?) celui vinovat...:dr3 “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate