miezul Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Salut Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns,unde se afla seria de sasiu la un ford explorer din 96?In afara de cea de la parbriz stanga jos:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: serie sasiu ford explorer Click! Se pare ca la parbriz e singurul loc. :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: serie sasiu ford explorer nu stiu daca l-a pansonat rar-ul la noi, dar la ford-ul pe care l-am avut, mai avea seria si pe lonjeronul din partea dreapta spate, deasupra rotii. iar motorul din cate imi aduc aminte nu avea trecuta nicio serie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: serie sasiu ford explorer Salut Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns,unde se afla seria de sasiu la un ford explorer din 96?In afara de cea de la parbriz stanga jos:tk Nu stiu cum este exact la Ford Explorerul din '96, dar am avut doua americance mari si nici una nu avea serie de motor (consumabila la ei), iar seria de sasiu se gasea doar la parbriz si: la dodge durango am pe toate geamurile masinii + abtibilduri (cu seria masini si alte cateva informatii) cu nu stiu ce proprietati care daca le dezlipeai nu se mai puteau folosi, la ford f-150, chrysler neon si chrysler stratus doar abtibilduri. Lasa-i pe cei de la RAR sa caute seria cam o ora si or sa se plictiseasca, apoi te lasa in pace (mie asa mi-au facut). Stima Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: serie sasiu ford explorer Poti incerca linga scaunul din dreapta (pasager), am vazut model care are mocheta taianta (modelata) in asa fel in cat sa se ridice si sa se poata citi seria. Nu stiu daca toate modelele o au. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan.hrg Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: serie sasiu ford explorer incearca sub bancheta spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morsanul Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: serie sasiu ford explorer la fordul meu am gasit seria de sasiu sub aripa dreapta fata ! e scris pe sasiu mare cat o zi de vara ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate