Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema lumini marsarier

Adisan

Postări Recomandate

Am o problema cu luminile de marsarier la un Y60. Nu se aprind neam, am verificat becuri, sigurante, toate chestiile basic la care ma pricep... Totul e la locul lui.

Am inteles de la fostul proprietar ca se mai aprindeau cateodata in zilele in care aveau chef...

Unde ar trebui sa ma uit sa dibuiesc problema? Exista un senzor care cupleaza in momentul in care bag in marsarier? Unde se afla? Sau de unde ar putea veni problema?

Editat de Adisan
We need to dream!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema lumini marsarier

Este , pe cutie , verifica mufele si firele , de obicei se rup de la corpul contactului , insa se pot repara prin cositorire .Faci proba cu un strap in mufa , ca sa te convingi ca e defect contactul .Si invers , faci proba si la contact , ca sa verifici firele .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Multam Cos. Asa este, e buba la senzor. Daca gasesc una la pret bun second cumpar, daca nu oricum pun pe spate proiector si leg direct si luminile de marsarier cu actionare la buton.

Asa ca daca are cineva de vanzare senzorul de pe cutie astept o oferta de pret.

We need to dream!
Link spre comentariu

Asta am patito si eu, s-au rupt firele de la senzor cutie am cumparat unul nou si l-am pus, dar totodada am pus si 2 proiectoare pe buton "preventiv"

Daca pui proiectoare pe buton sa le conectezi pe un releu.

NISSAN PATROL GR 2.8/1992 LUNG

Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.

Link spre comentariu

O sa pun un singur proiector de 55W rotund pe spate in locasul de prindere al rotii de rezerva. Da lumina suficienta pentru ce am eu nevoie si nici nu atrage atentia prea tare pentru cei iuti de mana care fac colectie de proiectoare si nici la eventuale controale in trafic RAR unde luminile suplimentare montate sunt motiv de cearta...

O sa pun o fotografie imediat ce e gata lucrarea.

Am cumparat un set de doua proiectoare destul de zdravene din Autovit la 80 RON, unul va fi transplantat pe Patrolul lui Goganu :h5

We need to dream!
Link spre comentariu

Le-am pus pe grila unde se scurge apa. Maine seara pun si foto. E foarte usor de montat si nu ingauresti noici caroseria.

Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.

Link spre comentariu

Scuze acum am ajuns acasa.

Dar nu stiu cum se pun fotografiile nu vad obtiunea de punere a acestora.

EXPLICATI-MI si mie :ang1

Link spre comentariu

Multam pentru indicatii

Atasez foto.

http://img16.imageshack.us/img16/1504/69533045.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Proiectoarele sunt prinse de strasina din spate, trebuie pilit din suporti proiectoarelor ca sa intre la fix in strasina, apoi trebuie date cate doua sau una gaura in strasina pentru fiecare proiector. Eu am dat cate doua gauri si le-am prins cu popnituri de 4,8 si am pus cate o saiba de 5 la capatul de strangere sa fie mai teapan.

http://img411.imageshack.us/img411/4094/88953775.jpg

Cablajul: masa lam prins de popnir(suportul proiectorilui) iar plusul am coborat cu el prin gaura originala de la strasina pana in interiorul masini si pana la tripla unde am facut legatura.

http://img593.imageshack.us/img593/3811/20687809.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/8410/44959938.jpg

Nu se intampal nimic cu firul, mai trebiue sa il lipesc de caroserie cu o banda izoliera neagra sa nu se mai vada.

http://img821.imageshack.us/img821/5186/39983209.jpg

Ele sunt legate separat de mansalier asa am vrut eu, daca ma orbeste in oglinzi careva sa il pot avertiza. dar se pot lega si pe firul de mansalier de la tripla.

Link spre comentariu

Da, e interesanta solutia, arata bine daca ai un roof-rack sau ceva pe plafon sa nu arate asa stinghere in aer... La tine sunt sub acel eleron.

O curiozitate:- De ce ai scos evacuarea pe langa masina ca la camioane? A fost un motiv anume functional sau numai estetic?

We need to dream!
Link spre comentariu

Din necesitate dar am zis sa fie si estetic. Noi avem un protocol de lolaborare cu cruce rosie si anul trecut am fost cu iei la o campanie de ajutorare am intrat cu masina in apa cam pana la faruri (nu aveam snorker) si atrebuit sa o turez mereu si sa o tin din ambreaj, intra apa pe toba, am distrus ambreiajul.

Acum o las in apa si sta la relanti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare