Bobinator Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Deoarace am unde si in weeenduri si posibilitatea , m-ar tenta sa incerc sa schimb singur uleiurile : Ce imi lipseste este cheia de busoane ! Ce dimensiune are patratul respectiv? La toate (diferential fata, spate, reductor , cutie viteze, baie ulei ) e acelasi ? De unde pot achizitiona ? B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Cheie buson ulei Nissan! 12,5 mm sau 1/2" orice trusa uzuala de tubulare 1/2" contine crichet, T-eu, prelungitoare de 125 si 250 mm, cardan, toate cu acel minunat patrat:ha: la diferentiale sigur este de 1/2", la cutii nu stiu, nu am umblat inca, dar cred ca tot asa. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Cheie buson ulei Nissan! Orice prelungitor de 1/2 toli isi face treaba. Mai pe romaneste, patratul are latura de 12,5mm. La toate. Motor, cutie viteze, cutie transfer, punti. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Cheie buson ulei Nissan! Saru' mana ! Nu prea ma precep la mecanica(adica ma pricep dar la mecanica constructiilor care nu prea are legatura cu prefectura) ! Scuze daca intrebarea a parut aiurea ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Cheie buson ulei Nissan! De fapt , e putintel mai mare decit patratul de juma' de tol, insa merge si asa .Se pune problema numai atunci cind locasurile din dopuri s-au largit . In mod obisnuit , la cele incapatinate le dau o lectie cu pistolul pneumatic , care are axul de 1/2 .Daca e locasul larg , am si o fosta cheie de universal de strung ,ajustata mai mare de 1/2 , care intra la fix . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate