Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cheie buson ulei Nissan!

Bobinator

Postări Recomandate

Deoarace am unde si in weeenduri si posibilitatea , m-ar tenta sa incerc sa schimb singur uleiurile :

Ce imi lipseste este cheia de busoane ! Ce dimensiune are patratul respectiv?

La toate (diferential fata, spate, reductor , cutie viteze, baie ulei ) e acelasi ?

De unde pot achizitiona ?

B.B.B. -BIG BAD BUG!

T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cheie buson ulei Nissan!

12,5 mm

sau 1/2"

orice trusa uzuala de tubulare 1/2" contine crichet, T-eu, prelungitoare de 125 si 250 mm, cardan, toate cu acel minunat patrat:ha:

la diferentiale sigur este de 1/2", la cutii nu stiu, nu am umblat inca, dar cred ca tot asa.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: Cheie buson ulei Nissan!

De fapt , e putintel mai mare decit patratul de juma' de tol, insa merge si asa .Se pune problema numai atunci cind locasurile din dopuri s-au largit .

In mod obisnuit , la cele incapatinate le dau o lectie cu pistolul pneumatic , care are axul de 1/2 .Daca e locasul larg , am si o fosta cheie de universal de strung ,ajustata mai mare de 1/2 , care intra la fix .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare