Andrei Braica Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Am si eu o nelamurire, am cumparat o punte cu diferential blocabil (din fabrica) de SJ 410 masina de pe care am luat-o este din 1982-83 si vreau sa o montez pe masina mea care este din 1985 tot un SJ 410. Stie cineva difera rapoartele (nr de dinti) de la pinionul de atac si coroana? :hl Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 Am si eu o nelamurire, am cumparat o punte cu diferential blocabil (din fabrica) de SJ 410 masina de pe care am luat-o este din 1982-83 si vreau sa o montez pe masina mea care este din 1985 tot un SJ 410. Stie cineva difera rapoartele (nr de dinti) de la pinionul de atac si coroana? :hl Mai intai ai luat puntea si acum te-ai hotarat sa vezi daca se si potriveste pe masina ta? Esti simpatic! :wink: Incearca aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=45879&page=10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 ai sanse 50% sa se potriveasca. da jos grupul si numara dintii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 Puntea ca ansamblu se potriveste pt ca la modelul SJ 410 toate sunt cu puntile inguste, ma intereseaza daca stie cineva, difera numarul de dinti la pinion si coroana? Nu am apucat sa desfac puntea inca, dar vreau sa-i fac o revizie completa pt ca mai trebuie montat ceva de la puntea care o am eu pe masina acum(in compartimentul cu saboti totul este ruginit si o sa montez de pe puntea de pe masina). oricum pana in primavara nu cred ca o sa apuc sa o schimb. Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 andrei, intrebarea ta e ridicola, cum ar putea sti cineva ce raport ai tu in puntile care le ai acasa??? faptul ca e o punte cu diferntial blocabil nu presupune ca e limitata la un singur raport, diferentialul in sine e o piesa pe care se pot monta o varietate (mai mare sau mai mica in functie de oferta producatorului si firmelor care produc aftermarket) de ansamble coroana/pinion astfel sunt sanse mici ca pe masina ta sa ai acelasi raport din puntea noua, iar daca ai surpriza placuta sa fie acelasi , sa te bucuri dar asta nu se poate vedea decat desfacand ambele punti si sa numeri dintii in cazul in care nu e acelasi raport, poti sa verifici daca e acelasi model de diferential (ca si marime a coroanei si a pinionului si ca si gauri de prindere) si sa incerci sa schimbi coroana si pinoinul sa le montezi pe diferentialul blocabil mult succes forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 Am pus aceste intrebari crezand ca poate si alt cineva a mai avut aceasta problema si ma poate ajuta cu un raspuns concret!!! Nu am vrut sa fiu ridicol dar nu lucrez in domeniul mecanici ca sa stiu toate lucrurile Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 Am pus aceste intrebari crezand ca poate si alt cineva a mai avut aceasta problema si ma poate ajuta cu un raspuns concret!!! Nu am vrut sa fiu ridicol dar nu lucrez in domeniul mecanici ca sa stiu toate lucrurile Stai linistit, nimeni nu te considera ridicol, adica cel putin mie nu mi se pare. Mi so parut o intrebare pertinenta. La cate persoane care au Samuraie, poate so gasit cineva care sa faca modificarea care vrea si Andrei sa o faca. Oricum cea mai simpla verificare si sigura, ar fi sa demontezi capacele de la punti si sa numeri dintii si vezi daca se potrivesc la numar, inseamna ca ai acelasi raport in ambele punti. Super calumea ca ai gasit punte cu blocant din fabrica. Daca difera raportul din punti, exact cum a zis si Soimu', cel mai simplu ar fi sa iei pinionu si coroana de pe cel care il ai pe masina si sa il pui pe puntea cu blocant. Spor la investigatie! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 Stai linistit, nimeni nu te considera ridicol, adica cel putin mie nu mi se pare. Mi so parut o intrebare pertinenta. La cate persoane care au Samuraie, poate so gasit cineva care sa faca modificarea care vrea si Andrei sa o faca. Oricum cea mai simpla verificare si sigura, ar fi sa demontezi capacele de la punti si sa numeri dintii si vezi daca se potrivesc la numar, inseamna ca ai acelasi raport in ambele punti. Super calumea ca ai gasit punte cu blocant din fabrica. Daca difera raportul din punti, exact cum a zis si Soimu', cel mai simplu ar fi sa iei pinionu si coroana de pe cel care il ai pe masina si sa il pui pe puntea cu blocant. Spor la investigatie! Pana la urma asta o sa fac dar nu prea mai am timp acum si e si cam frig, sper ca pana in primavara sa o termin de reconditionat si dupa montatul Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 Masoara rapoartele din punti numarind turele facute de flansa cardan cand invarti roata. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: Punte blocant Suzuki SJ 410 Masoara rapoartele din punti numarind turele facute de flansa cardan cand invarti roata. Adica asa : i_Enyf67KTs REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate