Lipoveanu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 http://www.financiarul.ro/2010/11/25/a-reaparut-teapa-carte-de-telefoane/ am primit si eu azi factura asta ... nedumerit am cautat pe net ... dar cate firme mari, aglomerate, nu or fi bagat factura la plata ... culmea este ca e de f mult timp activa ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: teapa ungureasca ......!!! Bine de stiut.:grin: Interesant, oare la noi sa fie mai multi fraieri decat la ei sau o fi treaba de "revange" pe rumâni.:ha::ha::ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: teapa ungureasca ......!!! trebuia sa-i raspunzi cu: "nem tu dom" Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: teapa ungureasca ......!!! A aparut si un mail-teapa care chipurile ar veni de la ANAF, te anunta ca trebuie sa primesti 400 si ceva de lei returnare de impozit, si iti da un link catre un site fantoma, clona de 2lei care seamana cu cel al ministerului de finante/ ANAF, unde iti cer absolut toate datele unui card VISA :uameni Ma gandesc daca chiar ar pune cineva botul la asa o teapa, sa dai date toate datele necesare pt cumparaturi online.. si ma gandesc cum ar putea scapa teaparul de urmarire, ca doar tranzactiile online nu se fac fara urme !? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: teapa ungureasca ......!!! Despre teapa de la asa-zisul MF avem topicul de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=58641 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 (editat) Re: teapa ungureasca ......!!! Frate, ce le mai caca mintea la unii! Si vin cu sequeluri ca la caritas, ca fraierul e o specie ce nu moare iar statul roman nu stie sa-si protejeze contribuabilii. Ce draci de stat avem care admite ca imaginea politiei sa fie folosita in schemele Maradona, controlori falsi tepuiesc companiile in numele Garzii, ANAFului, directiilor de munca, sanatate... de fapt nu cred ca le-a scapat ceva, iar site-ul ANAF e folosit in phishing. Ce face statul roman? Aresteaza niste prapaditi care sparg site-ul unui inspectorat scolar ca sa scrie UE Base, UE Bok. Sunt curios daca idiotul care a facut site-ul a fost dat afara, ca sigur a lasat usile larg deschise tuturor atacurilor de amatori. Editat Noiembrie 26, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: teapa ungureasca ......!!! factura impecabil tiparita si frumos ambalata ... are si cod de bare ... plic jmeker .. ..........culmea este ca are contul deschis ....... numai lui MAX il inchide ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Re: teapa ungureasca ......!!! factura impecabil tiparita si frumos ambalata ... are si cod de bare ... plic jmeker .. ..........culmea este ca are contul deschis ....... numai lui MAX il inchide ... :ha: Am primit si eu o "factura" d'asta. Doar ca ... nu este o factura. E doar o hartie care imita perfect facturile emise de Romtelecom...cu foarte mici diferente. Exact cat sa nu poata fi acuzati de nimic. Nu apare cuvantul factura nicaieri pe hartia asta. "Total curenta fara TVA"...atat. E foarte bine gandita. E doar o hartie care iti spune ca este ceva "de plata". Incearca sa profite de ignoranta si lipsa de atentie a oamenilor. :uameni Sper sa n-o "muste" nimeni ...sau macar cat mai putini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate