Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire 1decembrie

cosmyn

Postări Recomandate

Re: iesire 1decembrie

Salut, eu sunt din Constanta si as fi interesat de o iesire de 1 decembrie pe munte, am 2 variante Samurai sau Pajero!

Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994

Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997

BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI)

http://picasaweb.google.com/112168180504009578774

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As fi iesit si eu de 1 Dec. dar atentie ca a venit iarna si cred ca pe sus pe acolo e deja multa zapada si mai e si problema cu rezervatia ...

Trasee de urcat spre zona alpina ar mai fi prin Fagaras daca vreti. Stiu eu vre-o doua tari, unul de pleaca din Bradetu si urci aproape de Moldoveanu si unul din drumul de Curtea de Arges - Rm Valcea pe valea Topologului care urca undeva aproape de vf.Negoiu undeva in stanga Transfagarasanului dar mai sus de Capra si f aproape de cabana Cota 2000.

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

am fost in iulie pe traseu sinaia babele si caraiman la cruce si era trafic ca pe sosea :)) oricum daca are cineva alta idee pentru alt traseu noi suntem deschisi, numai ca am vrea sa tineti cont ca nu avem troli doar simexuri, am vrea un treseu nu foarte greu pentru ca vrem sa venim cu sotiile. :2dr

Editat de cosmyn
Link spre comentariu

salutare.

si eu as vrea sa vin, cu copilot chiar, dar nu la sinaia.Nici nu am chef sa imi pun parca mt-urile de 37, si as merge cu at-urile din dotare, dar fara sa merg 300 de km pe asfalt ca e plictis mare.

am vazut/auzit trasee interesante pana in targoviste.

ce ziceti, facem o mica sedinta de grup sa gasim o balta si un deal?

propuneri, ceva?

:banana

Live life!

Jimny

z3 spre m

Link spre comentariu

salutare.

si eu as vrea sa vin, cu copilot chiar, dar nu la sinaia.Nici nu am chef sa imi pun parca mt-urile de 37, si as merge cu at-urile din dotare, dar fara sa merg 300 de km pe asfalt ca e plictis mare.

am vazut/auzit trasee interesante pana in targoviste.

ce ziceti, facem o mica sedinta de grup sa gasim o balta si un deal?

propuneri, ceva?

:banana

Nu ar fi rau sa mai schimbam partea bucurestiului ca de Frunzanesti mi s-a luat....

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Am vrea sa iesim pe 1 dec undeva la munte sa facem un traseu.

Traseul propus de mine este sinaia-babele-caraiman

Suntem doua masini care mergem sigur

O Vitara si un Samurai

Sambata am fost pe muntii Baiului, care sunt "vis a vis" de traseul propus de tine. Si nu am putu sa trecem creasta muntelui. Zapada era de 50 cm. . :y

Link spre comentariu

inainte de targoviste este o zona faina.se intra intr-o padure, si nu stiu pe unde se iese...:)

am vazut un baiat din targoviste ca si-a lasat nr de telefon daca vrem sa mergem si sa colindam pe acolo.

Live life!

Jimny

z3 spre m

Link spre comentariu

Dupa cum a zis @cosmyn cautam un traseu montan. Va fi o iesire soft, fara ruperi de masini sau altele (noi mergem cu sotiile si cine are copiii). Am hotarat ca traseul trebuie sa fie pe unul din cele doua alternative de mers la Brasov (DN 1 sau DN1A) pentru-ca vine o masina din Bv si mi se pare corect sa impartim drumul.

.

.

.

Deci astepam propuneri de traseu pentru zonele mentionate si colegi care vor sa ni se alature pentru plimbare.

PS.1: Va veni si o masina cu AT-uri deci va fi o iesire soft

PS.2: Cipriane daca vrei te luam noi cu samuraiu.

ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare