suculetz Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Salutare, stie careva detalii despre noul Jimny? In afara de motorizare se face si ceva facelift? si cel mai important unde se produce? si apropo, euro 4 fabicrat in Japonia dupa 2009 exista? sau doar in Spania? si inca ceva, modelul cu doua axe cu came il gasesc fabricat 2009-2010 ? Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Jimny euro 5 cica la M13A facut dupa 2005 i-ar zice acum M13AA si ar avea tot doua axe cu came. Motoarele astea nu sunt intalnite decat pe hard-topuri, adica alea de Japonia. Cat desre "lift-uri", pe mine m-ar interesa unul de 2 inch, nicidecum face-lift :h5 Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Jimny euro 5 Cand zici Facelift ce intelegi?? No offence! Facelift inseamna modificarea VIZUALA ( NU tehnic) a unui model de masina. Se modifica designul de fabricant. Si Jimny pe 2010, DA, are facelift. Vezi brarile,stopurile,grila.....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suculetz Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Jimny euro 5 Cand zici Facelift ce intelegi?? No offence! Facelift inseamna modificarea VIZUALA ( NU tehnic) a unui model de masina. Se modifica designul de fabricant. Si Jimny pe 2010, DA, are facelift. Vezi brarile,stopurile,grila.....:h5 Salut, in primul rand nu stiu de ce scrii cu majuscule, nu te auzi? In al doilea rand citeste bine mesajul meu si dupa aia raspunde, eu am scris: "In afara de motorizare se face si ceva facelift?" In al treilea rand daca nu incerci sa ajuti omu' cu un raspuns elocvent, de ce te chinui sa mai postezi? Iti multumesc ptr. ajutor. no offence!:h5 Jimny diesel '06, Jimny benzina '10:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Jimny euro 5 Am fost la Radacini(dealer Suzuki) si mi-au zis ca se aduc de acum numai modele Euro 5. De facelift nu au zis nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scrind Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Jimny euro 5 Modelul Euro 5 nu are nici o modificare structurala. Diferă culorile! Motorul are aceeași structura mecanica. Sa schimbat softul ecm-ului si acest lucru a modificat emisiile, are o emisie mai mica de co2. Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Jimny euro 5 Adica i-au facut cip-tuning :grin: Ceva diferenta la ponei? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scrind Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Jimny euro 5 Adica i-au facut cip-tuning :grin: Ceva diferenta la ponei? Nu este nici o diferenta de putere! Sa zbori nu este periculos! Periculos este atunci cand te prabusesti! Jimny 1,3 16v M13A 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate