Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calutul meu Daihatsu

calutul4x4

Postări Recomandate

Salutare,

Ia uitati si una proaspata, am luat-o de 2 zile din Germania dupa o experienta esuata cu o frontera sport. Dar sunt fericit de alegerea mea, deocamdata merge brici. Urmeaza upgrade-urile necesare. Ma intereseaza sfaturile voastre, stiu ca ar trebui sa incep cu gumele. Fer-ul l-am luat sa ne dam off road in zona Maneciu, o sa incepem cu ceva soft si in timp, odata cu experienta, poate avansam si in dotari. Voi ce spuneti cu ce ar tb sa incep?

http://img715.imageshack.us/img715/2815/resizeofpb250222.jpg

PS Locatia - Bucuresti

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Calutul meu Daihatsu

Asta-i clar! Mai ales ca i-am zburat juma de toba deja intr-o "gropita" pe la Severin. Cred ca oricum era cam jumulita.... Daca nu e prea mult off topic imi recomanzi si un mecanic ptr ferul meu? Multumesc

Link spre comentariu

Depinde foarte mult ce ai de gand sa faci cu masina.

Momentan las-o asa stoc si daca vezi ca nu face fata la nevoile tale te apuci sa schimbi.

Pana atunci poti schimba toate uleiurile, motor, cutie si grupuri, tot antigelul si lichidul de frana. Controlat si eventual schimbat frane.

Schimbat cauciucuri daca astea nu mai merg sau vrei ceva mai agresiv.

Verificat si reparat rugina. Asta e buba frecventa.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Multumesc mult de sfaturi. Baghy da-mi si mie PM am atatea intrebari de pus si nu vreau sa stresez poporul, vad ca esti din Bucuresti poate ne intalnim la o :2dr. Eu stau in zona Campia Libertatii.

Link spre comentariu

Multumesc de primire tuturor! Ar fi tare! Am o singura problema, numerele de germania imi expira azi 28! Luni ma duc sa iau nr rosii si vreau sa ma apuc de inmatriculare! AAA si mai am o problema, am venit cu un cauciuc 205/75/15 si unul 195/15 pe spate, ceea ce e cam naspa dar n-am avut incotro. Si din cauza asta sunt disperat sa rezolv problema cauciucurilor prima data! Dar ma bag la ceva soft sau chiar foarte soft, adica o :2dr ! PM luciandrei2003

Link spre comentariu

Salutare.

Am si eu o intrebare daca masina are numere rosii cum se poate face RCA ? Adica se face pe seria de sasiu sau cum? Eu fac actele abia miercuri.. Si am nevoie de RCA ca sa pot circula cu ea.

De miercuri sunt si eu proprietar de Feroza si as dori sa lasati pm cu iduri cei care pot impartasi sfaturi opinii si poate ne intalnim in weekend sa mai schimba o vorba . Eu sunt din Bucuresti . Poze pun joi pt ca miercuri ma duc sa o aduc , masinuta fiind in bistrita. Cu stima, Cosmin!

Link spre comentariu

La numere rosii se face asigurare pe 30 de zile doar pe seria de sasiu.

La fel pot sa faci si cea definitiva pentru ca inainte sa te duci sa iei numerele negre iti cer aia si asigurarea deci trebuie sa o ai si poti sa o faci doar pe seria sasiului.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

baghi daca poti lasa-mi pm cu un mail al tau ca poate imi mai impartasesti pareri, sfaturi etc. Eu masina miercuri ma duc sa o iau iar proprietarul scoate maine numere rosii . Ea nu e inmatriculata deci trebuie facut rca pe numerele rosii:? Si asta pe 1 luna cat costa?

Link spre comentariu

Si eu sunt proaspat posesor de Feroza, cam de 2 luni, daca aveti de gand sa va intalniti in Bucuresti pt. a impartasi pareri, sfaturi, dati-mi si mie un PM, ca as veni si eu.

Bafta!

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

daca iti scoate proprietarul nr rosii sigur iti face si asigurarea RCA pe o luna. eu mi-am scos nr rosii dar am facut RCA pe 6 luni, care o sa fie valabil si pt nr negre ulterior dupa rar si toate cele. pe o luna e cativa zeci de lei nu stiu exact, pe 6 luni am dat 250 lei

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare