Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

distantiere arcuri y61

carbonchief

Postări Recomandate

Re: distantiere arcuri y61

http://www.amu.net.au/coil-spring-spacers/nissan-gu-gq/nissan-patrol-gq-gu-30mm-coil-spring-spacer.html

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120467810841

Uite ce zice producatorul lor:

To be used with standard springs (original dia) and shock absorbers, will raise vehicle approx 50mm.

Eu ma intreb, este asta oare o alternativa la body lift, etc? sunt destul de ieftine....

aici pentru mai multe marci daca cineva doreste sa cumpere.

http://www.amu.net.au/coil-spring-spacers.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

yo2bt si mariuss au montate asa ceva si nu se plang

eu am facut pentru spate din inaltatoare arc dacia papuc ceva similar

ce sa zic, arcul nu mai sta fix unde trebuie cu nici una din variante, in plus el era centrat si tinut original de un con de metal interior, dupa ce le montezi pe astea vor fi tinute arcurile de un con de cauciuc...clar ca sunt diferente

dar de putut se poate

vezi sa nu iti ramana scurte telescoapele

vezi ca nu sunt asa de inalte cum crezi, sunt de 3 cm parca

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Astia pe siteurile respective cred ca le au din cauciuc sau polyuretan si din ce am vazut eu, ei se lauda ca nu trebuie schimbate amortizoarele....acum nu stiu dar daca nu afecteaza la stabilitate cred ca macar merita sa incerc, sunt unele de 5cm care cred ca ar inalta destul de mult.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut,

la strungaria baneasa face asa ceva de mult si chiar facut bine!

0744300564 intreaba!

la amortizori cred ca trebui sa umbli.....

ciao

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

asa ceva am eu montate pe y61 al meu scurt dar de 3cm facute la strungar si au dimensiunea 180 mm exterior cu 150 interior cred si sunt super incantat dar trebuie prelungite si telescoapele

daca inalti masina cu distantiere la arcuri, ori pui amortizoare mai lungi, ori le lasi pe cele care sunt pe masina exact asa cum sunt. daca prelungesti amortizoarele, acestea se vor strica.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

daca inalti masina cu distantiere la arcuri, ori pui amortizoare mai lungi, ori le lasi pe cele care sunt pe masina exact asa cum sunt. daca prelungesti amortizoarele, acestea se vor strica.

@giorgel pana acum nu am pus prelungitoare ,merg asa pana de duc reak apoi vedem ce omu taiem nu :ha:

sa auzim de bine

:cl
Link spre comentariu

@giorgel pana acum nu am pus prelungitoare ,merg asa pana de duc reak apoi vedem ce omu taiem nu :ha:

sa auzim de bine

hary, exact asta este ideea...SA NU PRELUNGESTI AMORTIZOARELE...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cum se strica? Adica, ce anume se strica la ele? Si de ce?

Eu am crezut ca mai degraba se strica daca nu le prelungesti...

Link spre comentariu

Asa este.

Dar cu un distantier pentru tampon nu mai strici amortizorul si in plus recastigi flexul initial. Corect?

Practic pe fata ar fi bine sa se puna doar inaltatoare, iar pe spate inaltatoare, distantier amortizor si distantier tampon.

Link spre comentariu

1. Dar cu un distantier pentru tampon nu mai strici amortizorul si in plus recastigi flexul initial. Corect?

2. Practic pe fata ar fi bine sa se puna doar inaltatoare, iar pe spate inaltatoare, distantier amortizor si distantier tampon.

1. corect, recastigi cursa echidistanta sus-jos a amortizorului, fara a-l distruge la limita superioara, cu conditia sa prelungesti si amortizorul.

2. ?

Link spre comentariu

bara stabilizatoare e alta tema, nu are nicio relevanta aici. si pe spate ai aceasta bara.

pe spate eu nu o mai am:ha:

Link spre comentariu

salut,

da ca montezi distanzieri la arcuri.... se ridica masina ( suspensiun lift saracului) si atunci amortizori nu mai dau posibilitate sa se deschida la maxim si piedi in flexibilitate...... ar trebui sa schimbi amortizori cu uni mai lungi la deschidere si cu acelasi inchidere. poti sa puni deja niste amortizori buni ,

RAW4x4,OME,etc etc.... si sa inlocuiesti mai tarziu arcuri... nu este solutia cela mai buna DAR ... este mai bine sa iai amortizori buni ca arcuri in prima faza, chiar daca cela mai buna solutia este sa schimb tot cu un suspunsion lift nou.

poate, POATE, ca te gaseti si bine cu arcuri originali (mai moi) si amortizori HD

asa ca masina flexase mai bine si nu te arde mult la buzunar:grin:

maurizio

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

asa ceva am eu montate pe y61 al meu scurt dar de 3cm facute la strungar si au dimensiunea 180 mm exterior cu 150 interior cred si sunt super incantat dar trebuie prelungite si telescoapele

oare merge si la y60 dimensiunile care le-ai dat?

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

oare merge si la y60 dimensiunile care le-ai dat?

arcurile sunt cam la fel,difea putin {2cm}de la lung la scurt si sunt umpic mai groase cele de lung asta insemnand si mai rigide ,referitor la la dimensiuni nu mai stiu exact cotele ca atunci cand le-am facut la strung m-am dus cu arcurile :h5

:cl
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Cred ca si OME are asa ceva numa la dimensiune mai mica decat cele care le-ai descris tu...au in jur de 1 cm. Cineva imi zicea ca se pot monta linistit 2 chestii d-alea una peste alta fara consecinte grave.... stiu si eu?

Cu o singura bucata am avut pe masina si totul a fost OK.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare