carbonchief Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) 9mmj8wY6usk TeOhPR_0x8E Editat Decembrie 15, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 (editat) Re: Super Muzica-Dulce Pontes In acest stil, nu putem sa uitam de superba Maria Dolores Pradera: sau de "stramoasa" lor, Amalia Rodrigues (dupa numele careia mi-am botezat eu una dintre masinile de suflet): jMKQFXn9WiM Majoritatea pieselor Marizei sunt de fapt ale Amaliei. Fiti curiosi si dati search (daca nu le cunoasteti pe cele mentionate), merita. Editat Decembrie 15, 2010 de Astral "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Re: Super Muzica-Dulce Pontes Super tare voce la tanti Amalia Rodriguez asta....:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate