Max Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Schita explodata a unui diferential blocabil ARB Air Locker pentru Toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 ...si cam asa lucreaza... :roll: 8) :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 E foarte bine pentru ca sunt multi care habar nu au ce e in interiorul unui diferential sau ce inseamna un diferential blocabil si principiul de functionare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 egzact, doar ca mai trebuie precizat ca pinioanele nu sint cromate si ca poza pusa de Mugur e a unei piese de expozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 la toyota sunt aurite :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 daca tot suntem aici ....si ceva filmuletze cum lucreaza ... ... ceva poze cu planetare rupte... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 Re: Schita explodata a unui diferential blocabil ARB Schita explodata a unui diferential blocabil ARB Air Locker pentru Toyota. @Max ... si legenda? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 fender @ Google: davai leghenda tavarisci google ... Google @ fender: are you out of your mind? wtf are you mumbling about? fender @ Google: oh ... sorry mate, wrong language ... give me the f..n' link to the f..n' legend ... Google @ fender: now you're talking ... hold on ... here's your f..n' link: http://www.arbusa.com/alac/alsp/2-RD08.pdf fender @ redscarlet: clickavaite na linku, pajalusta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 18, 2008 Partajează Postat Ianuarie 18, 2008 :grin: Multumesc. ( :ha: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 daca tot se discuta de blocabile, am o intrebare, ( poate s-a mai discutat si nu stiu eu unde sa gasesc ) . Unde e mai eficient sa montezi blocabilul,in cazul ca pui doar unul, pe puntea fata sau spate ? E clar ca doua e ideal, dar acum nu am timp $$$ :hm http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 S-ar zice ca pe fata , oricum subiectul este foarte controversat 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2008 S-ar zice ca pe fata , oricum subiectul este foarte controversat Eu l-as pune pe fata dar cu rezerva ca trebuie stii foarte bine ce faci pentru ca rupi usor planetarele sau diferentialul daca nu ai grija. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 pare mai logic sa-l pui pe spate. pe urcari fata se descarca si degeaba se invart rotile daca nu ai grip. In plus, cum zicea si max, daca blochezi fata trebuie sa ai grija mare cu covrigu ca din reflex virezi mai mult, pui gazu si sa vezi atunci cum dai cu $$$$. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: Schita explodata a unui diferential blocabil ARB Daca a-ti observat masinile care vin din fabrica cu diferential blocabil este cel de pe puntea spate.deci...oricum tot spate as pune si eu daca nu as dispune de lovele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Re: Schita explodata a unui diferential blocabil ARB Si eu as fi spus spate... nu prea vad de ce doar fata... cum spune si Tiberiu, cand urci fata e mai usoara, si apoi e problema covrigului... foarte usor de spart ceva cand e blocant pe fatza.... Si nici nu stiu vreo masina sa aiba doar fata blocabila si spatele nu... ci invers... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate