Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schita explodata a unui diferential blocabil ARB

Max

Postări Recomandate

E foarte bine pentru ca sunt multi care habar nu au ce e in interiorul unui diferential sau ce inseamna un diferential blocabil si principiul de functionare.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator redscarlet

Re: Schita explodata a unui diferential blocabil ARB

Schita explodata a unui diferential blocabil ARB Air Locker pentru Toyota.

@Max

... si legenda?

Link spre comentariu

Vizitator fender

fender @ Google: davai leghenda tavarisci google ...

Google @ fender: are you out of your mind? wtf are you mumbling about?

fender @ Google: oh ... sorry mate, wrong language ... give me the f..n' link to the f..n' legend ...

Google @ fender: now you're talking ... hold on ... here's your f..n' link: http://www.arbusa.com/alac/alsp/2-RD08.pdf

fender @ redscarlet: clickavaite na linku, pajalusta :)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
daca tot se discuta de blocabile, am o intrebare, ( poate s-a mai discutat si nu stiu eu unde sa gasesc ) . Unde e mai eficient sa montezi blocabilul,in cazul ca pui doar unul, pe puntea fata sau spate ? E clar ca doua e ideal, dar acum nu am timp $$$ :hm
Link spre comentariu

S-ar zice ca pe fata , oricum subiectul este foarte controversat

Eu l-as pune pe fata dar cu rezerva ca trebuie stii foarte bine ce faci pentru ca rupi usor planetarele sau diferentialul daca nu ai grija.

Link spre comentariu

pare mai logic sa-l pui pe spate. pe urcari fata se descarca si degeaba se invart rotile daca nu ai grip.

In plus, cum zicea si max, daca blochezi fata trebuie sa ai grija mare cu covrigu ca din reflex virezi mai mult, pui gazu si sa vezi atunci cum dai cu $$$$.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca a-ti observat masinile care vin din fabrica cu diferential blocabil este cel de pe puntea spate.deci...oricum tot spate as pune si eu daca nu as dispune de lovele.

Link spre comentariu

Si eu as fi spus spate... nu prea vad de ce doar fata... cum spune si Tiberiu, cand urci fata e mai usoara, si apoi e problema covrigului... foarte usor de spart ceva cand e blocant pe fatza.... Si nici nu stiu vreo masina sa aiba doar fata blocabila si spatele nu... ci invers...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare