pmc30srl Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Va salut! De curand am achizitionat o Chevy Niva 2003. As dori sa stiu daca pe acest forum mai sunt posesori de masini ca a mea in primul rand,iar in al doilea rand as vrea sa stiu daca pe sosea la viteze de peste 80-90 km/h masina aceasta este normal sa fie extrem de galagioasa? (echipata cu anvelope iarna michelin si cuplata 4x2 H) Stiam ca Nivele standard sunt galagioase,insa la varianta CHEVY nu ma asteptam. Multumesc si astept din partea voastra sfaturi si pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? cand am cumparat masina langa era si una ca a ta , foarte putine diferente in afara de caroserie , iar zgomotul la niva nu vine de la caroserie !!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? E adevarat vine de peste tot.:y Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? Zgomotele sunt normale....obisnuieste-te.......:wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? Zgomotele sunt normale....obisnuieste-te.......:wink: Cu binele te obisnuiesti cel mai repede ! Ca doar n-am venit degeaba pan-aici ?!? Editat Decembrie 27, 2010 de ubu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? Pai... BINE AI VENIT !!! :2dr CA TOT NIVA E ! si tot pe aici trebuie sa poposesti cand ai probleme .... dar nu numaiiii!!:wink: am o pereke de slemafoaaaneeee!! o minune , nica nu mai auzi cu ele !:W! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? daca te deranjeaza zgomotele pe care le face, da muzica mai tare si e OK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmc30srl Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? am rezolvat misterul : galagia vine de dedesubt,adik de la rulmentii cutiei de viteze si de pe la cardane. In rest OK masina intra si iese unde alte 4x4 nemodificate si cu pretentii financiare nici nu incearca! Intrebare : consumul la niva 1.7i la mers in oras iarna cat este,ca la chevy niva al meu este undeva pe la 13l/100km.:br:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: nou posesor de CHEVY NIVA-pareri,sfaturi? chiar si pe 4x2 ? esti si putin mai greu !...pune si tu un GPLu, dar daca te straduiesti si nu ai pretentii sportive ar trebuii sa ajungi la 11% pe benzina ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate