Vizitator costinell Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 A iesit cineva cu o masina de BG afara din UE? De exemplu in Africa sau Asia (Turcia, Iordania, Siria)? Se ia in considerare procura aceea daca o ai legalizata in engleza-franceza ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Poti iesi din UE cu masina de BG? depinde in ce directie iesi (ca sa parafrazez, depinde de care parte a organului te afli:ha:) unde vrei sa mergi? Turcia? ok. mergi la ambasada Turciei, spui ca esti cetatean roman si vrei sa mergi in Turcia cu masina inmatriculata pe BG, iar ei iti vor spune tot ce trebuie sa faci. eu as putea, de ex., sa iti propun o procedura, dar ce te faci daca la 1000 de km de Bucuresti, pe la ora 3 dimineata, constati ca am gresit?!?!? crede-ma, nu vrei sa stii... asa ca mergi la ambasadele tarilor pe care vrei sa le calci si intreaba. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Poti iesi din UE cu masina de BG? Am iesit in UE fara probleme zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Re: Poti iesi din UE cu masina de BG? @Sorin ...spunea "afara din UE" ... Fara probleme, CONFIRM! :h5 Sa ai toate actele in regula ... si masina sa fie cat de cat in regula ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 (editat) Re: Poti iesi din UE cu masina de BG? Trebuie facuta asigurare separata pentru tarile tranzitate (daca asig de baza nu le are incluse). Si cred ca ar trebui si procura tradusa si in alte limbi, din tarile tranzitate. Nu cred ca toti militienii stiu englezo-franceza. LE: Parca Euroins sau Groupama facea asig suplimentara de cea de baza, pentru unele state din Africa pe periade de 7-30 de zile. Dar se pot face si la intrare in tarile respective, la punctele vamale. Editat Noiembrie 28, 2010 de Klez OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Poti iesi din UE cu masina de BG? Ideea e ca legal poate e valabil, insa voiam sa stiu de la cineva patit ca te trezesti ca nu vrea negroteiul sau arabul sa se uite la procura, ca nu sunt prea dusi la biserica si nici nu ai unde si ce reclamatii sa faci acolo. Deci verificat, este ok cu procura si masina BG afara din UE! Sunt aici niste proiecte interesante pentru la anul si trebuie sa stiu in ce parte sa ma orientez... Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate