dan03 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Vreau sa protejez cu ulei niste unghere mai greu accesibile de pe sub masina Exista o pompa pentru asa ceva? am vazut pentru picurat ulei ... dar pentru a pulveriza, exista ceva? si daca da, unde de unde se poate cumpara? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Cred ca merge cu un pistol de vopsit. Sau asa ceva: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://img1.price.ro/images/preturi/big_new/6/0/7/312607.jpg&imgrefurl=http://www.price.ro/specificatii_einhell_pistol_de_spalat_esp_2005_312607.htm&usg=__iG_HoYip1SwoU1UDKN2VTXudVdE=&h=300&w=300&sz=11&hl=ro&start=20&zoom=1&itbs=1&tbnid=CB7U9iW2fUiFFM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dpistol%2Beinhell%26start%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN%26prmdo%3D1%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? am pus ulei intr-o sticla de fas fas de geamuri. nu mergea stralucit dar si-a facut treaba. depinde si cum vrei sa pulverizeze... spor Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? o umplu de ulei :grin: eu ma gandeam la ceva mai ... moderat Cred ca merge cu un pistol de vopsit. Sau asa ceva: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://img1.price.ro/images/preturi/big_new/6/0/7/312607.jpg&imgrefurl=http://www.price.ro/specificatii_einhell_pistol_de_spalat_esp_2005_312607.htm&usg=__iG_HoYip1SwoU1UDKN2VTXudVdE=&h=300&w=300&sz=11&hl=ro&start=20&zoom=1&itbs=1&tbnid=CB7U9iW2fUiFFM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dpistol%2Beinhell%26start%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN%26prmdo%3D1%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? exista in comert la depozite materiale constructii, pistol de vopsit cu compresor incorporat la 50-60 lei.eu am folosit cu ulei si merge forte bine si repede.succes! - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? peste tot la Hornbach....Dedeman Baumax etc exista pistoale de antifonat.....eu am unul si merge brici....pana acum mi-am stropit cu simt de raspundere sasiul ....caroseria....usile.....iar in sasiu am bagat ulei cu spritiera....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Din cate stiu eu, daca tot faci operatiunea asta, nu baga ulei ars. Are Ph acid si nu-i ok la fiare. Daca ma insel rog pe cineva sa spuna cum sta treaba. Eu unul am bagat in praguri ulei Panther de la supermarket, 13 lei litrul, produs de Chevron... Merge brici, cel putin asa se laudau aia pe ambalaj :grin: Altfel, am vazut solutii speciale pentru asa ceva, un fel de grasime/ulei cu miros de petrol (de la Berner am vazut eu) care se monteaza direct pe pistol si cred ca-si face treaba in timp cel putin la fel de bine ca uleiul..... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? am inteles, saptamana aceasta merg la cumparaturi ... cat mai este cald afara si curge uleiul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Ma incanta si pe mine ideea cu stropitul de ulei, dar ce facem cu bucsaraia? Daca se prelinge ulei peste cauciucuri... cam naspa :grin: Merge sau nu cu ulei ars? :ooo Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adisan Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Exista in Decathlon un spray cu ulei pentru lubrifierea lantului de bicicleta insa metrge foarte bine si la masina. Eu l-am folosit cu succes. Il gasiti la standul de accesorii pentru biciclete si costa vreo 25 RON daca imi aduc bine aminte. We need to dream! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? dupa ce am batut o gramada de magazine ... m-am intors acasa dezumflat a gasit numai pistoale actionate de aer comprimat si unul singur electric (la 220V) ... dar defect mai caut @Marse: trebuie ulei nears, asa mai inteles de la mai multi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? O solutie mai ieftina ar fi un dispozitiv care se leaga la aspirator (daca ai aspirator care sufla). Eu cu o chestie d-asta am dat cu ulei la toata mansarda care e din lemn si a mers de minune. Am folosit un aspirator vechi romanesc gasit prin pod (cred ca de pe vremea impuscatului). "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mvAgusta Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Nu mi-am dat seama exact ce vreti sa faceti, dar va recomand spray-ul de uns lantul la motocicleta, un tub mare este vrem 40lei. Cred ca este mai bun decat uleiul pentru ca se lipeste si nu se scurge. Spor la mesterit, Alex Proud owner: MvAgusta F4 750 Corse, MvAgusta F4 990, MvAgusta Brutale 910, Suzuki GSXR Srad 750 Streetfighter, Honda CRF, BMW R11 1932, Aprilia Leonardo 150, Nissan Terrano 3.0 V6, Renault Megane and a verry understanding not yet wife Proud ExOwner: Bmw 318is, Opel Frontera, Skoda Fabia, Peugeot 607, Oltcit, Suzuki GS 500, Looking forward to: Bimota Tesi 3D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Buna ziua, de ce nu iei spray cu ceara auto pentru cavitati sau ceara ce se pulverizeaza cu pistolul pentru antifonare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Dai cu ceara la spray de la Nigrin gasesti la practiker este speciala pentru sasiu ,eu cu ia dau si sunt foarte multumit ,ai grija sa nu fie foarte frig ca nu curge,sau o dai in garaj incalzit ,recipient la 500 ml cost undeva la 30,00 ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Dai cu ceara la spray de la Nigrin gasesti la practiker este speciala pentru sasiu ,eu cu ia dau si sunt foarte multumit ,ai grija sa nu fie foarte frig ca nu curge,sau o dai in garaj incalzit ,recipient la 500 ml cost undeva la 30,00 ron Cam cit timp asigura protectie acea ceara?:tk Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? buna seara, depinde cit este de expusa intemperiilor. Daca este data in interiorul sasiului, usilor, pragurilor tine destul de mult( citiva ani ) depinde cit este de cald vara, ea se mai scurge in timp datorita calduri mari. Din cite stiu e bine sa repeti operatinea de ceruire cam la 2-3 ani, mai des nu strica deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? am folosit un spray de la Practiker, nu mai stiu cum se numea ... a ramas fix in locul in care l-am aplicat, nu s-a "intins" deloc am gasit in final un pistol ... o fi bun pentru ce imi trebuie? http://www.bizoo.ro/img/Pistol-manual-de-gresat/img360/sale/4409161_1279555281.jpg http://www.sculeauto.bizoo.ro/vanzare/504875/Pistol-manual-de-gresat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? Daca nu ma insel, asta e tecalemitru pentru gresat (adica se infige furtunul in gresor). Sau poate e o spritiera? Atunci merge cu ulei...:x Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? in varf are o diuza care se regleaza prin insurubarea unui colier ... seamana a ceva de pulverizat nu mi se pare insa prea realista ideea ca pot realiza o presiune de pulverizat ulei dand la manetuta aceea :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? tecalimitrul nu este in nici un caz pentru ce vrei tu!cauta pistol electric de vopsit care nu costa mai mult de 60 ron si faci treaba in 10 minute. uite aici cu 45 ron http://www.depozit-online.ro/shop/pistoale/pistol-electric-pentru-vopsit-vml-600-pw-45 dupa cum am mai scris eu am dat o cabana de lemn(200 mp) in 2 ore cu ulei . succes la cumparaturi! - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Cum "pulverizez" ulei? E OK pistolul pentru cabana. Am si eu unul si am facut o gramada treaba cu el. Insa pe sub masina sunt tot felul de "caucioace" care trebuie ferite de ulei caci nu le place (vezi bucse). :hl @dan03: ala e pentru vaselina si face presiune mare cand are mandrina aia din capat prinsa de gresor Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutt daniel Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Cum "pulverizez" ulei? Eu la vechea masina am folosit o pensula, vaselina la galeata, amestecata cu ulei de motor. Rezultatul a fost excelent. Pentru zonele de interior(praguri si lonjeroane) am folosit o pompa de umflat roti de la care am demontat bila de sens. Recomandat de facut operatiunea vara, masina perfect uscata, iar dupa aceasta un drum de cativa km pe teren cu mult praf, pentru a fixa unsoarea. Hyundai Terracan 2.9crdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Cum "pulverizez" ulei? Asfalttango facuse la Samuraiul lui un astfel de tratament si era prezentat pe topicul masinii sale......Veverita Dale......dar din pacate, mi-e imposibil sa-l gasesc si nu mai am nervi sa caut pagina cu pagina prin toate topicurile de la Suzuki......:sc REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate