andi_frincu Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 am un shogun lung , 2,8L din 96 (englezoaica evident) cum zice si titlul, cruise controlul nu a functionat niciodata (la mine ...) ...pana acu nu a fost o problema (nu ca ar fi acum) dar am gasit un shogun ca al meu , pt dezmembrare, si nu stiu ce ar trebui sa iau de pe ala si sa pun pe al meu... simptomele la al meu sunt simple...nu face numic, nu se aprinde nimic... merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: cruise control la shogun din 96 Cauta-l la siguranta fuzibila pentru inceput...:grin: Poate ai noroc. Poti sa te interesezi cat costa tot sistemul de pe ala de dezmembrat? Eu n-am deloc :top Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: cruise control la shogun din 96 Din punct de vedere tehnic, ar fi greu de montat cruise-controlul? Presupune mari schimbari? Eu nu am la a mea si, daca tot s-a deschis subiectul, m-ar bate un gand. Depinde insa daca merita ca munca si bani. Mersi! "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: cruise control la shogun din 96 pai daca cumperi tot sistemul de la dezmembrari n-ar trebui sa fie prea greu. deci ar trebuie sa ai comenzile de le bord, sa descoperi unde se monteaza daca sunt deja trase firele si cablurile care-ti trag de acceleratie.. nu stiu daca trebuie schimbat corpul ala sau se monteaza ceva in plus pe el.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: cruise control la shogun din 96 :h5 Eu la a mea nu am avut si am cumparat cruise controlul complet din Anglia separat. Nu l-am montat pt ca nu am reusit sa identific toate firele unde trebuie sa vina si cu cine sa faca legatura, unde trebuie sa conectez la frana si ce vine la frana si se pare ca am nevoie si de o alta consola de plastic de la volan unde vine maneta de stergator.Sau poate merge decupat si cu un " cuter'" :grin: Asa ca i-am pus un soc de turatie care la nevoie il pot folosi si drept Cruise Control. :y :h5 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andi_frincu Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: cruise control la shogun din 96 :h5 Eu la a mea nu am avut si am cumparat cruise controlul complet din Anglia separat. Nu l-am montat pt ca nu am reusit sa identific toate firele unde trebuie sa vina si cu cine sa faca legatura, unde trebuie sa conectez la frana si ce vine la frana si se pare ca am nevoie si de o alta consola de plastic de la volan unde vine maneta de stergator.Sau poate merge decupat si cu un " cuter'" :grin: Asa ca i-am pus un soc de turatie care la nevoie il pot folosi si drept Cruise Control. :y :h5 il poti descrie un pic?... ce e ? o caseta...o pasere ...un avion? (scuze, nu m-am putut abtine) cum am spus, nu ma deranjeaza asa mult lipsa lui dar daca nu e complicat sa inlocuiesc ceva , as face-o... merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: cruise control la shogun din 96 Il am undeva pus bine printr-o magazie.:grin: Lasa-mi cateva zile la dispozitie si am sa iti trimit poze cu toate componentele lui pt edificare. Poate il felul acesta imi va reinvia si mie dorinta de a-l pune pe masina. Dar totusi astept venirea primaverii pt astfel de operatiuni.:y :h5 P.S: Nu e pasare, dar are fire, multe fire :ha::ha::ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andi_frincu Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cruise control la shogun din 96 astept cu nerabdare... eventual ma trimiti si spre o directie a "subcapotei"...(desi voi fi cu ochii dupa fire) merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate