Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de G

CataSib

Postări Recomandate

Din titlu deducem : Mi-am luat un G 280 din 1986.

Descriere :

- tabla mancata un pic de rugina, pe ici pe colo, prin toate partile.

-motorul consuma ulei ca un tractor agricol de 100 de ani si cand dai talpa consuma incredibil de multa benzina. Fum scoate ca o termocentrala.

-cutia manuala e ok dar intra greu in viteze :hl

-despre punti : blocantul de pe spate blocheza cand vrea el.

In concluzie o masina traznet care a costat 3700 Euro.

Ce am facut, am reparat tabla cum am putut mai bine, am antifonat-o, am montat o suspensie +4, am inmatriculat-o la fratii bulgari ( multumesc Gepeto ), iar acum ma gandesc serios sa-i schimb motorul si cutia.

Aici am nevoie de sfaatul vostru.

As vrea un motor diesel cu cat mai multi caluti in viata inpreuna cu o cutie automata si bineinteles pe cineva care poate sa faca transplantul.

Va rog sa nu v-a sfiiti cu recomandarile !

Editat de CataSib
greseli de ortografie
Off Road Club Sibiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu

Re: Nou posesor de G

Am si eu o recomandare: sa o stapanesti sanatos si sa tragi de ea pana-i dau spumele! :ha:

Sa o iubesti sa sa-i dai in gura dupa cum merita :h5

Si cand faci asta sa fim si noi de fata cu multe :xin mana!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Salut sunt LIVIU si am atelier in TG MURES tocmai am un motor de 177 cp,lam cumparat pt cineva si se pare ca omu nu mai are bani, daca vrei pot sal montez in masina ta sunama la tel:0745010380.

Eu sunt interesat de un asemenea motor, poti te rog sa-mi dai mai multe detalii despre el? Multumesc.

Link spre comentariu

Salut eu sunt Pedro de la cluj, motor diesel nu am dar am doua motoare uno ca al teu de 156 de cai si un de e class cu 187 de cai si pot sa i fac transplant .

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Stiu 2 motoare in Tulcea daca cineva este interesat. Unul de 2.9 de pe Ssangyong cu 500 eur complet si unul de 3.0td de pe un w124 din 1994 cu 600 euro. 0745486938

Link spre comentariu

te salut, sa o stapanesti sanatos, ieri mi-am luat de la Liviu din Mures masina cu transplant pe ea de 177 caluti, merge extraordinar. poti sa te duci linistit la el sa iti faca ce vrei. eu am un 300 diesel de 113 cai daca te intereseaza, dar totusi iti recomand 177.

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare