Bel Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: La Multi Ani ROMANIA! LA MULTI ANI!!! Sa traiti bine...daca puteti! Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: La Multi Ani ROMANIA! Am asteptat 20 de ani...si am albit asteptand... sa pot spune aceasta urare... din pacate ...nu pot...o consider o perversiune !!! ma doare sufletul...dar asta este crud-ul adevar !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: La Multi Ani ROMANIA! Cei din urma...vor fi cei ....!? La Multi Ani ROMANIA! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: La Multi Ani ROMANIA! Cei din urma...vor fi cei ....!? La Multi Ani ROMANIA! Nu-i asa.La noi se aplica"Celui care are i se va mai da,celui care n-are i se va lua si ceea ce nu are" Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: La Multi Ani ROMANIA! La multi ani ROMANIA!!! La multi ani profesorilor, invatatorilor, medicilor, asistentilor medicali, inginerilor, taranilor si tuturor carora Roamnia le zice ceva si este in inima lor! MOARTE Pdl-istilor si tuturor care cred ca or sa ajunga sa ne fure la nesfarsit!!!!!!!!!! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: La Multi Ani ROMANIA! LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari celor care au pus tricolorul pe forum:br, la multi ani celor care simt ca apartin tarii asteia, asa necajita cum e La multi ani romanilor!!!!!!!!!!!! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate