Kibitz Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Salut, Cautam pe net niste informatii despre suspension&body lift Calmini si am gasit un sit care vinde niste copii facute dupa ele. Acu' ma intreb: - O fi voie sa le copieze - n-o fi voie... ele arata la fel (inafara de culoare) :wink: - Diferenta de pret este - de exemplu - pt un suspension kit de 3" Vitara de 400 de euro (1300 cel original - 900 copia) - merita? - Cum or fi materialele/sudurile, etc.? - Daca altii fac (copii) - noi nu putem? - Ati mai vazut si copii facute de altii? (Inafara de bara ARB ultracopiata de toti :grin:) Situl cu pricina este: http://www.4xfourart.com/eng_order.asp - sper ca sa nu fie considerata reclama - nu sunt asociat in nici un fel cu "afacerea" respectiva. Sorin P.S. Alegeti limba engleza din meniu din stanga sus. Asta daca nu cumva stiti turceste - merhaba! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Copii Calmini si altele subiectul a mai fost dezbatut.....tii minte acu vreo 15 ani se vindeau multe piese de Dacia....Problema era ca nu se potriveau suruburile....:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Copii Calmini si altele Salut, Da, f. buna observatie! Numai ca sunt atatia oameni priceputi si aici pe forum - chiar nu a incercat/reusit nimeni sa faca ceva asemenator? Oricum - cred ca singurele piese "mai cu probleme" ar fi bratele. Oricum amortizoarele se pot cumpara separat... Sorin. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Copii Calmini si altele Am mai cautat pe forum deoarece zolameister a spus ca subiectul s-a mai dezbatut. Am aflat ca nu sunti singurul care s-a "impiedicat" de modelul cu pricina. Am gasit o alta discutie aici. Oricum, acolo se punea accentul pe faptul daca e copie sau nu. Pe mine ma intereseaza daca cineva "de pe la noi" a reusit sa-l copieze. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate