Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ATENTIE, cei care aveti masini pe BG pe filiera "Milka"

Yonutz

Postări Recomandate

Am vb cu Milka (ptr cei care nu stiu este filiera descoperita de adiv6 si dezvoltata si promovata de mine ptr seriozitatea de care au dat dovada) care mi-a transmis ca incepand cu 01.01.2011 toti cei care au facut inmatricularea cu dansa si ITP(CAT-ul) si cartea verde ptr urmatorul in an in alta parte din varii motive trecand peste capitolul impozit vor avea masinile radiate din circulatie in BG incepand cu data sus mentionata.

Pe aceasta filiera au inmatriculat cca 100 de insi recomandati de mine dar din care au ajuns inapoi in urmatorul an doar 10. Restul va rog sa luati legatura cu ea sa clarificati situatia neplacuta sau sa va asumati faptul ca veti circula pe drumurile publice de la anul cu masini radiate.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ATENTIE, cei care aveti masini pe BG pe filiera "Milka"

Am vb cu Milka (ptr cei care nu stiu este filiera descoperita de adiv6 si dezvoltata si promovata de mine ptr seriozitatea de care au dat dovada) care mi-a transmis ca incepand cu 01.01.2011 toti cei care au facut inmatricularea cu dansa si ITP(CAT-ul) si cartea verde ptr urmatorul in an in alta parte din varii motive trecand peste capitolul impozit vor avea masinile radiate din circulatie in BG incepand cu data sus mentionata.

Pe aceasta filiera au inmatriculat cca 100 de insi recomandati de mine dar din care au ajuns inapoi in urmatorul an doar 10. Restul va rog sa luati legatura cu ea sa clarificati situatia neplacuta sau sa va asumati faptul ca veti circula pe drumurile publice de la anul cu masini radiate.

noi suntem printre cei 10 si marti mai facem o masina cu ea. :tk yonutz :h5

• LJ 7O

Link spre comentariu

Deci, oameni buni nu este nici un fitil sau pretext. Va aduc aminte pe aceasta cale ca niciodata nu am luat una de-un leu din aceasta "afacere" vreodata...sunt multi cei care ma stiu si ar putea confirma lucrul acesta! :wink:

Femeia m-a sunat si mi-a spus:" Ionut, spune-le baietilor de la 4x4 care au inmatriculat prin mine ca daca pana la 01.01.2011 nu ma contacteaza sa-si lamureasca treaba impozitului o sa radiez acele masini din circulatie"

Cum va face asta, NU STIU SI NU MA INTERESEAZA (a spus TOATE MASINILE nu doar cele de pe pers fizica sau juridica). Este doar o informatie si atata tot. Eu voi inmatricula si reactualiza cu ea in continuare si mi s-a parut interesanta aceasta informatie sa o trasmit mai departe. Din cate stiu e vb de sume infime 10-60 leva/an (5-30 euro) :uameni dar nu vreau si nici macar nu ma intereseaza sa intru in amanunte. Femeia de bun simt, a facut aceasta remarca la mine (cel care am recomandat-o in cele mai multe din cazuri) si m-a rugat sa transmit informatia daca pot SI ATAT!

Ce se intampla mai departe, HABAR NU AM. Ptr cei care doriti sa stiti mai multe luati legatura cu ea. :wink:

Ma indoiesc ca ar putea fi un fitil din urmatorul considerent: lucrez cu bulgarii astia de cca 2 ani, sunt foarte seriosi si niciodata nu si-au incalcat cuvantul sau au marit preturile. Toate documentele pe care le ofera sunt autentice.

Personal nu vreau sa dezvolt acest subiect intrucat nu sunt in masura sa fac acest lucru. Cei interesati SA IA LEGATURA CU EA. Cei ce nu mai au telefonul ei va rog sa-mi dati PM! :grin::h5Sper ca pana la urma ati inteles mesajul ...

Link spre comentariu

Eu am inmatriculat patrolul in 22 martie 2010. Normal, taxele sunt valabile pina in martie 2011. Nu? Trebuie sa o caut pe Milka mai repede? Sau daca merg in martie la inceputul lunii e ok?

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Eu am inmatriculat patrolul in 22 martie 2010. Normal, taxele sunt valabile pina in martie 2011. Nu? Trebuie sa o caut pe Milka mai repede? Sau daca merg in martie la inceputul lunii e ok?

Sigur. Normal trebuie sa iei legatura cu Milka in 03.2011. Milka se adreseaza celor care dupa primul an (cat au fost valabile ITP, Carte verde) nu au mai trecut pe la ea si care nu au sunat sa clarifice situatia impozitului. Atat!:h5

Link spre comentariu

Ok. E clar. Ma gindeam ca de la 01.01.2011 se schimba ceva in sistem in tara vecina si prietena. Se vede treaba ca gindesc prea mult :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare