Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate pune un LSD pe fata???

boca77

Postări Recomandate

Vreau sa ridic urmatoarea problema tehnica:

Una bucata masina este dotata din fabrica cu LSD spate. Din cate am citit pe alte forumuri din lume exista posibilitatea montarii acestui LSD in diferentialul fata, pe spate urmand a se monta un blocant 100%.

Care sunt implicatiile montarii LSD-ului pe fata? Are vreo influenta prezenta LSD-ului asupra virarii rotilor?

Am cautat pe forum dar eu nu am gasit un topic referitor la aceasta problema. Daca totusi exista imi cer scuze anticipat si va rog sa ma directionati spre acesta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se poate pune un LSD pe fata???

se poate monta daca faci alte planetare,cu caneluri de fata spre exterior si caneluri de spate in grup.

un meserias de Nissanuri de la noi din zona tocmai ieri a terminat de montat un grup de Nissan Patrol spate cu blocant in unul de fata.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Re: Se poate pune un LSD pe fata???

Masina in cauza e o Toyota KZJ73. Are LSD pe spate, care s-ar putea inlocui cu un blocant 100%. Din cate am mai citit pe net exista posibilitatea montarii acestui LSD pe puntea fata fara foarte mare bataie de cap.

In topicurile de pe forum e mai degraba expicat modul de functionare al unui LSD. A fost o singura data pusa problema LSD-ului pe fata si cum afecteaza acesta manevrabilitatea si fiabilitatea puntii. Raspunsul primit a fost (citez): "Concluzia este ca daca o punte suporta locker 100% cu roti de 33" fara probleme de manevrabilitate si fiabilitate, sigur duce si LSD fara probleme, mai ales la cat stie respectivul element sa repartizeze cuplul. Doar ca diametrul maxim al rotii va da de fapt gradul de blocare." [Heavy D.].

Nu contest cele spuse de @Heavy.D dar as dori sa aflu mai multe opinii de la cunoscatori.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare