Forte Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Vreau sa pun xenoane pe Toyota KZJ70 ... ordinare, ieftine si chinezesti! A mai pus careva?! Riscuri?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 N-am xenon pe Toyota. Poate pentru ca inca n-am Toyota :grin:. Experienta mea cu xenon China: - 4300K lumina foarte buna, alba, sa vezi pe unde mergi, nu sorcova - nu s-au ars, dar unul din becuri s-a facut portocaliu (s-a schimbat in garantie) - becul venit de la garantie nu s-a mai pupat perfect pe soclu si la un moment dat mi-a facut surpriza si a iesit din far (motiv pentru care am renuntat la xenon ca se terminase garantia - un balast imi bruia statia CB (nu l-au schimbat pe garantie pe motiv ca merge :uameni) Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Salutare! Nu o rezolvi mai bine cu un set de proiectoare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Daca imi bruiaza statia este "naspha"! M-am gandit ca farurile mele UK oricum trebuie sa le schimb, asa ca inainte de a le schimba sa incerc si XENON! Kit-ul Xenon costa 500Ron, gasesc proiectoare OK la aceeasi bani?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 vb cu Iwa are montat bi-xenon pe 70 si merg ok nu cred ca -i bruiaza statia ,iar proiectoare recomand PRO-COMP de la land atelier ,raport calitate mai mult decat ok:h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Eu am dual bi xenon. Adica 2 becuri H4 in 1 soclu si 2 balasturi pe fiecare parte, adica am faza scurta si faza lunga pe 2 becuri separate. Avantaje: - se arde un balast / bec ai back-up - poti manarii blocul de lumini sa se aprinda faza lunga odata cu faza scurta => putere mai mare - consum de curent destul de mic Dezavantaje: - imediat dupa ce le aprinzi nu vezi nimic 5 - 10 secunde (pana se incalzesc) - valabil pentru toate xenoanele - nu poti da flashuri faza scurta / faza lunga (faza scurta nu va fi "incalzita") - valabil doar la instalatiile dual bi - daca treci de pe faza lunga pe scurta ai acel timp de incalzire in care nu prea vezi nimic - valabil doar la instalatiile dual bi Eu unul recomand o instalatie H4 bi xenon clasica (1 bec / soclu si un balast), elimina unele din probleme de mai sus, si de asemenea este si ceva mai ieftina. Altfel instalatia montata corect (relee, sigurante, mase calumea, conectori calumea) nu are moarte... p.s. Atentie la cele ieftine... trebuiesc izolate cu ceva conexiunile de la balast, caci au tendinta de a se oxida de la umezeala. p.s.2 Eu nu am nici un fel de probleme cu statia, singurele instalatii la care aparea aceasta probleme erau cele suspect de ieftine :D (instalatia mea fiind Siemens si a costa acum 2 ani vreo 800ron) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 OK! Ma duc sa le pun! Intrebare: daca farurile sunt de UK se pot face sa bata pe dreapta, nu pe stanga? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Si a mea tot "Siemens" :ha:e, n-a fost deloc ieftina (700 lei), bixenon, adica un singur bec dar mai are un electromagnet care trage de o fereastra modificand unghiul de reflexie. Mai exista un model de bi-xenon pt H4 cu 2 becuri, dar becul pentru faza lunga este un halogen. LE: Nu poti sa modifici farurile. Doar sa le schimbi. Dar poti sa te joci putin la reglaje daca crezi ca nu vezi suficient pe dreapta. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Si eu am xenoane pe Toyota. Nu am avut nici o problema cu statiile (ca am schimbat mai multe). ref la farurile UK ...nu ai alta varianta sa le faci sa-ti bata cum trebuie ...decat aceea care se numeste "schimbare cu altele"! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Am montat xenoane si in sfarsit s-a facut lumina! Am pus 4 pozitii cu led-uri si chiar arata bine! Apoi am reglat farurile ochiometric, le-am coborat muuult, cel din stanga bate la 5m in fata masinii, iar cel din dreapta la 8m! Dar din pacate luminez exagerat in partea stanga copacii de langa drum, iar in dreapta este bezna! Tinand cont ca farurile mele sunt la inaltimea capului soferului dintr-o masina normala, probabil ma vor injura! O sa caut faruri normale! Imi place lumina data de xenoane si masina arata beton! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaP Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Am pe KZJ 70 xenoane de 6000 de cateva luni, nu bruiaza nici statia, nici radio-ul, nu deranjaza pe ceilalti, lumina foarte buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Am montat xenoane si in sfarsit s-a facut lumina! Am pus 4 pozitii cu led-uri si chiar arata bine! Apoi am reglat farurile ochiometric, le-am coborat muuult, cel din stanga bate la 5m in fata masinii, iar cel din dreapta la 8m! Dar din pacate luminez exagerat in partea stanga copacii de langa drum, iar in dreapta este bezna! Tinand cont ca farurile mele sunt la inaltimea capului soferului dintr-o masina normala, probabil ma vor injura! O sa caut faruri normale! Imi place lumina data de xenoane si masina arata beton! Exista niste folii speciale pentru a face sa bata OK farurile de masini cu volan pe dreapta; se vand in Anglia pentru masinile cu volan pe dreapta care ies din Anglia. Am 3 seturi la pretul de 30 euro setul. Eu personal am renuntat la xenoane pe LJ70, dupa ce am ramas in bezna la REA Buzau 2009 in timp ce luam curba la dreapta pe un podet la 50 km/h. Datorita faptului ca aveam scos etrierul fata dreapta a fost destul de interesant sa mentin curba la dreapta in timp ce franam si masina tragea violent stanga. Nu recomand la masini de concurs; mult mai bine cu proiectoare destepte: merg in concurs cu IPF-uri, fara faruri. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Confirm ce spune Razvan despre colantele ce se pun pe faruri. Am luat si eu un set de pe ferry de frica sa nu ma intrebe cineva prin Europa de ele. Cum nu m-a intrebat nimeni, le-am lasat in torpedo. Cred ca m-au costat cca 7 lire. :2dr Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Astazi ... cand sa ma laud ce faruri am ... "dar ai doar unul?!" ... Cel din stanga s-a ars! Luni mergem sa vedem ce si cum! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 China RULEZ :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Eu nu am vrut sa te intristez sau sa par ca inot contra apei, dar chiar am avut pe masini si am si vandut xenoane ieftine si nu sunt fiabile: ramai fara lumina cand ti-e lumea mai draga. Sfat: ia-ti un bec si un modul electronic de rezerva in masina; izoleaza suplimentar mufele contra apei si noroiului. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Farul stanga are sticla fisurata si ma gandesc sa nu fie apa de vina! De unde pot cumpara un far nou sau second, dar bun ... de stanga pentru masina cu volan pe stanga?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Si eu am pus Xenon H4 cu 2 faze pe un bec "Philips HID Kit "si sunt foarte multumit. Le am de cateva luni si pot spune ca le-am folosit intens. De la achizitionarea masinii (Pajero LWB MK II ) si montarea lor am facut peste 10 000 km fara probleme. Am avut o singura problema cu un balast care mi s-a ars dupa o spalare la motor. A fost schimbat in garantie. Numai bine, Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Exista niste folii speciale pentru a face sa bata OK farurile de masini cu volan pe dreapta; se vand in Anglia pentru masinile cu volan pe dreapta care ies din Anglia. Am 3 seturi la pretul de 30 euro setul. Cum se numesc? Se pot gasii si pe ebay? Multumesc Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 eu am xenoane chinezesti pe toate masinile ,de exemplu pe un Nissan terrano 2 am de 3 ani si in timpul asta s-a ars un bec cam dupa 2,5 ani ,inclusiv pe masina de offroad am xenon atat in faruri cat si in proiectoare si nu am probleme cu ele tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Este legal/moral sa pui xenoane in faruri cu oglinda facute ptr becuri cu halogen? In UE nu e! PS Vorbesc de masini care mai merg si pe strasse! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Este legal/moral sa pui xenoane in faruri cu oglinda facute ptr becuri cu halogen? In UE nu e! PS Vorbesc de masini care mai merg si pe strasse! E legal sa te dai cu masina de teren prin padure? In UE ... nu e! Si nici macar in Romania nu e ... :wink: Cam asa e si cu xenoanele astea ... :y consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 E legal sa te dai cu masina de teren prin padure? In UE ... nu e! Si nici macar in Romania nu e ... :wink: Cam asa e si cu xenoanele astea ... :y Enlightening ... dar off topic! Intrebarea era si despre riscuri xenon/toyoya ... riscul de amenda, talon, frigider plin cand nu stai seara acasa ... realitate sau fictiune?! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 eu de 3 ani am umblat cu xenon pe oltcit, iar de cand am toyota am pus xenon... probleme nu am avut niciodata (cel putin nu din cauza xenoanelor :D) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Xenoane pe KZJ70 Cumpar faruri pentru Europa(nu UK) si proiectoare pentru Toyota! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=59041 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate