Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Xenoane pe KZJ70

Forte

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Xenoane pe KZJ70

Am trecut prin mai multe faze!

La Unix erau 150Ron, dar pe catalog apareau ca faruri rotunde! Asa ca am zis NU!

Am comandat la AlPadrino, la doar 79RON bucata, dar surpriza nu are bec H4, ci farul este ca un bec ... adica are conectorii lipiti si el este incapsulat! Daca se arde filamentul, schimb tot farul! Am acum 2 acasa!

Dupa ce am primit coletul vineri si nu am rezolvat nimic ... am inceput sa merg cu masina (era trasa pe dreapta ca nu mergea farul stang) ... si aseara, sambata ... am constatat ca am 2 faruri care merg!

Acum urmeaza sa le dau jos sa le schimb intre ele si sper sa mearga OK!

Mi-am cumparat 2 proiectoare de la LandAtelier ... urmeaza sa le montez!

Multumesc mult!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua !

In nici un far conceput pentru un bec halogen NU are ce cauta un bec xenon.

Nu este nici legal, nici moral, nici corect. Nu comentez fiabilitatea sistemelor xenon aftermarket, care difera mult de cea a unui sistem stock. Nici faptul ca un bec xenon stock poate costa cat toata instalatia aftermarket aleasa. Si nici temperatura de culoare, care variaza de la alb la violet via rosu sau verde...

Caracteristicile tehnice optice ale oglinzii de xenon difera total de cele ale oglinzii de halogen. Un upgrade corect incepe cu farurile, care trebuie sa fie dedicate pe xenon. Cine monteaza xenoane in faruri dedicate halogenelor nu are ca cauta pe drumuri unde circula si altii.

In plus, xenon se monteaza exclusiv in faruri cu sticla complet transparenta, fara modele de dispersie pe ea. Dar daca un sticla unui far e transparenta, asta nu inseamna ca focalizeaza corect un bec xenon, nu acesta este criteriul corect de apreciere.

In proiectoare e altceva, acestea nu sunt lumini de drum, asa cum cred unii. Nici macar proiectoarele de ceata nu trebuiesc aprinse decat daca e ceata si daca viteza de deplasare e sub 50km/h. Desi sunt idioti care umbla cu ele aprinse fara motiv, doar pentru ca "masina arata mai bine asa" sau "eu vad mai bine asa"...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Nu comentez fiabilitatea sistemelor xenon aftermarket, care difera mult de cea a unui sistem stock.

Intradevar unele sisteme aftermarket sunt mult mai bune ca cele stock... Prefer sa dau 300eur pe o instalatie aftermarket decat 500eur pe un balast renault (made in china)...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Salve. Merg cu xenoane made in china pe toyota mea de 2 ani si nu am avut nici o problema cu ele. Mi-au fost reglate corect la montaj si nu deranjeaza pe nimeni in trafic. NU sau defectat. Asa cum incalzesc motorul iarna 3-5 min, asa pot astepta si xenonul 3-5 sec... Pe scurt:foarte multumit de xenon pe j70. Vi-l recomand,asta daca'l montati intru-un service autorizat cu toate reglajele ce se impun in urma acestei modificari. L-am achizitionat din service-ul care mi l-a montat si am primit o garantie de 2 ani la becuri si instalatie.

TOYOTA LJ 70

BMW 528I

Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare