hnicu Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Sal la toata lumea. Am o intrebare: Se poate pune reductor pe cutia de papuc cu tractiune spate? Sau ce cutie se poate monta pe dacia papuc cu tractiune spate sa aiba reductor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cutie dacia pickup Sal la toata lumea. Am o intrebare: Se poate pune reductor pe cutia de papuc cu tractiune spate? Sau ce cutie se poate monta pe dacia papuc cu tractiune spate sa aiba reductor? teoretic ai putea sa pui mai usor cutie de transfer de samurai sau de mercedes g pentru ca ambele sunt independente si sunt legate de cutia de viteza prin un cardan scurt forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cutie dacia pickup Salutam! se poate pune foarte usor . Maimult au fost fabricate Aro-uri 10 cu acest tip de cutie (eu am avut pe fosta mea masina acest tip de cutie) , practic trebuie sa inlocuiesti capacul (cel in care intra cablul de chilometraj) cu o piesa din aluminiu , (special proiectata si care o poti cumpara de la magazinele cu piese ARO , chiar in Alba am vazut cu ceva timp in urma la fostul Iugesti ) , pe care se prinde reductorul de Aro 10 ( atentie doar cel cu 5 viteze) . Daca nu gasesti si doresti cu dinadins sa faci aceasta modificare pot sa iti donez o carcasa din aceasta ( dar trebuie sa o sudezi intrucit este sparta ) . Dar am rezerve ca ce doresti tu sa faci este o solutie . Trebuie sa vezi un reductor de Aro 10 (care este dezvoltat pe verticala si care practic o sa iti coboare sub masina cca 30 cm) . Daca intuiesc bine ceea ce te nemultumeste pe tine , cred ca o solutie mai buna este sa schimbi rapoartele in punti . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cutie dacia pickup si eu m-am gandit la variata cu reductor de aro 10. Cutia pe care o am este cu 4 trepte modelu din ,91 la dacia pickup cardanul de invarte invers fata de aro 10 se potriveste reductorul ? Dupa auzite la aro 10 cutia are 3 arbori si la dacia 2 Astept un raspuns . (Va multumesc pt atentia acordata :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cutie dacia pickup ARO 10 are reductorul lipit de cutie, eu zic ca e mai simplu si mai frumos sa pui un reductor de samurai, sau de alta masina legat prin cardan de cutie, asa daca pui de aro trebe sa modifici cutia si no...cum vrei.... Dar de ce vrei sa pui reductor pe dacie ? daca pui, pune niste poze ca am si eu ceva prin cap....:grin: PS: fiabilitatea de ARO.... nu sti cand te lasa prin padure, daca tin eu minte bine, reductorul de aro are un pinion mai naravas care se desface, sau piulita cu care ii strans se desface si iti cade pinionul ala si nu sti ce are masina... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cutie dacia pickup Salut! eu am avut cutie cu 5 viteze , aceasta difera fata de a ta . Piesa de adaptare a reductorului este pentru cutia cu 5 v . Da intradevar la ARO 10 cu 5 v cardanul se invirtea invers ca la ARO cu 4 v . Dar care este scopul modificarii? poate sunt alte soluti. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Decembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: cutie dacia pickup Salut! eu am avut cutie cu 5 viteze , aceasta difera fata de a ta . Piesa de adaptare a reductorului este pentru cutia cu 5 v . Da intradevar la ARO 10 cu 5 v cardanul se invirtea invers ca la ARO cu 4 v . Dar care este scopul modificarii? poate sunt alte soluti. scopurile modificarii sunt 2 1 : putere mai mare la urcare incarcat pe pante abructe. 2 priza de putere pentru o pompa hidraulica pompa hidraulica o atasez pe cardanul careiese in fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: cutie dacia pickup la reductorul de samurai cu conteaza cum se invarte cardanul ? eu dupa cate am mai citit conteaza cum sunt dintii pinioanelor merge pus pe un sens sau altu doar daca dintii sunt drept? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: cutie dacia pickup salut dar ce motor ai pe ea? tractiunea doar pe spate sau 4x4? AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: cutie dacia pickup Salut! pai te complici foarte tare . Cea mai simpla solutie si foarte la indemina este sa iti pui un grup (ex 7/36 ) de provenienta ARO 10 (primele modele , inca se mai gasesc) , asa cum banuiesc la tine pe masina puntea spate este chiar de ARO10 (cred ca am si un grup dintacesta , dar trebuie sa il caut ). Pentru pompa hidraulica cred ca o fulie pe vibrochen si un suport te ajuta sa adaptezi o gama destul de mare de pompe . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Decembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: cutie dacia pickup si m-am gandit la varianta cu fulie dubla pe vibrochen in fata la motor dar probelma este urmatoarea : pompa hidraulica are 20 cm3 si suporta o turatie maxima de 3000rot/m la 3000 rot/m consuma o putere de 15 cp in sarcina. cureaua trapezoidala rezista la aceasta putere ? Ar m-ai fi inca 2 chestii pe care nu o stiu sigur: 1.Cand pe pompa hidraulica nu este nici un consumator ("uleiul face doar bazinu") aceasta consuma ceva putere din motor. 2. Ce se intampla daca pompa depaste duratia maxima ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: cutie dacia pickup si m-am gandit la varianta cu fulie dubla pe vibrochen in fata la motor dar probelma este urmatoarea : pompa hidraulica are 20 cm3 si suporta o turatie maxima de 3000rot/m la 3000 rot/m consuma o putere de 15 cp in sarcina. cureaua trapezoidala rezista la aceasta putere ? Ar m-ai fi inca 2 chestii pe care nu o stiu sigur: 1.Cand pe pompa hidraulica nu este nici un consumator ("uleiul face doar bazinu") aceasta consuma ceva putere din motor. 2. Ce se intampla daca pompa depaste duratia maxima ? Solutia sa nu ai probleme cand nu o folosesti e sa o poti decupla. Dai jos cureaua cu motorul oprit sau alte variante...Ceva consum tot are si cand se invarte degeaba. Turatie prea mare duce la cavitatie, care inseamna moarte subita pentru pompa hidraulica...la fel si ulei putin....o lectie foarte costisitoare... Iti alegi o turatie maxima a motorului pana unde vrei sa lucreze pompa si calculezi apoi fuliile asa incat pentru turatia motorului sa nu depasesti turatia maxima a pompei. Daca pompa o folosesti doar cand stationezi, nu cred ca ai nevoie sa turezi motorul la 3-4000 rpm. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: cutie dacia pickup pe o curea trapezoidala pot pune un consumator de 10 kw Fulia de pe vibrochen o sa o fac dubla. Nu influentez cu ceva negativ vibrochenul, cuzinetii ....daca am asa consumator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate